Ilmapallot hääkoristeena

balloon_wedding_5.jpg

Hääkuvat, joissa hääparilla on iso kimppu ilmapalloja, ovat pyörineet Pinterestissä jo hyvän aikaa. Olisiko siis aika tuoda ilmapallot myös muuhun häiden koristeluun?

balloon_wedding_4.jpg

Ilmapallot on helppo (tai ainakin helpohko) ja melko edullinen tapa koristella näyttävästi isokin tila. Puhtaan vakoisilla ilmapalloilla saa luotua tällaisen harmoonisen ja klassisen vaikutelman, kun taas värejä lisäämällä tunnelma muuttuu eläväisemmäksi. Omaa silmääni viehättää monia eri värejä sekoitetut isot ilmapalloröykkiöt, jolloin saadaan hyvin värikäs ja iloinen vaikutelma.

balloon_wedding_2_0.jpg

balloon_wedding_1.jpg

Kuka myöskään sanoi, että ilmapallojen tarvitsee aina mennä ylöspäin? Ilmapallot voivat myös roikkua katosta! Eri tasoille ripustetut ilmapallot näyttävät hauskalta, ja jos ripustaa valkoisia ilmapalloja, illan pimetessä niihin voi sunnata erilaisia värivaloja! Love me do -messuilla tämän tyyppinen katosta roikkuva ilmapallotsydeemi oli toteutettu todella isoilla palloilla, mutta saman voisi tehdä myös pienemmillä ilmapalloilla.

balloon_wedding_7.jpg

Ilmapalloilla voisi mainiosti koristella myös jonkin yksittäisen asian, kuten esimerkiksi jälkiruokapöydän. Tai hääparin pöydän! Etsiessäni kakkuinspiraatiota pinterestistä, törmäsiin kuviin, joissa kakut oli koristeltu pikkuruisilla ilmapalloilla. So cute! Jos vesi-ilmapallot täyttääkin ilmalla tai heliumilla, saa tooodella sööttejä koristeita. Ilmapalloihin on myös tosi helppo kirjoittaa tai piirtää omaan teemaan sopivia juttuja.

balloon_wedding.jpg

 Minä sekosin totaalisesti tähän ilmapalloideaan, voiko toteuttaa kaiken?

 

Ihanaa viikonloppua höpönassukat, minä aloitan nyt leipomusurakan huomisia tupareita varten!

muoti trendit oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Idea on upea! Mutta minä opin tekemään enemmän!
    http://onnenjuhlat.com/aerodesign/
    Kukkia, sydämiä, pylväitä jne.

  2. Ihanan näköistä! Vau!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *