Juoruja hääpukumaailmasta

pronovias_1_-_mennaan_vaan.jpg

Sain kuulla uutisia, ja varmaankin erityisesti vuoden 2015 morsiamia kiinnostavia uutisia, sillä Pronoviaksen ja White Onen pääsuunnittelija Manuel Mota on ottanut ja riistänyt itseltään hengen! Pronovias on tällä hetkellä varsinkin Euroopassa SE hääpukujen Rolls Royce -merkki, jonka puvut ovat upeimmat ja kalleimmat. White One on saman talon red label -merkki, eli about samat mallit ja tyylit, mutta aavistuksen hillitympinä ja puolta pienemmällä hintalapulla varustettuna. Mota on ollut molempien mallistojen pääsuunnittelija viimeiset 23 vuotta.

pronovias_2_-_mennaan_vaan.jpg

Juoruosuus tulee tässä. Alalla kuulemma huhutaan, että pääsuunnittelijalle oli ladattu tämän vuoden 2014 mallistoon liittyen niin kovat paineet, että tämä olisi syy suunnittelijaparan itsemurhaan! Tästähän ei luonnollisesti ole mitään varmaa tietoa, mutta tällaista viestiä tyllikasojen takana kuiskitaan.

pronovias_3_-_mennaan_vaan.jpg

No mutta what’s the buzz? Luonnollisesti kaikkia kiinnostaa, että kuka nousee seuraavaksi pääsuunnittelijaksi. Motalla on kuulemma ollut yliluonnollinen kyky aistia tulevat muotivirtaukset ja morsianten oikut niin, että mallistojen puvut ovat olleet menestyksiä vuodesta toiseen. Muotitalo on tällä hetkellä siis suuren haasteen edessä, sillä heidän pitäisi löytää supermenestyvälle mallistolleen uusi johtaja, joka onnistuisi säilyttämään suosion. Julkisuudessa ei vielä tiedetä kuka tämä suunnittelija voisi olla ja tärkeimpänä, miltä ensi vuoden hääpukumallisto näyttää?

Kommentit (5)
  1. Anna / Ding Dong
    24.1.2014, 10:52

    En taida olla vielä riittävän syvällä tässä hääpukumaailmassa, koska mielestäni tämä oli lähinnä surullinen viesti – ei niinkään skandaalinkäryisenä kiinnostava, mahdollisesti koko malliston linjaa muuttava ja mielenkiintoinen uutinen. Muotimaailma ei ole tainnut koskaan olla sieltä vähiten ailahtelevaisemmasta päästä, itsemurhat ovat käsittääkseni maailmalla surullisenkin tavallisia. Eiköhän seuraavakin mallisto saada ulos kunnialla 🙂

    1. Oivoi, tarkoitukseni ei ollut mässäillä toisen karmealla kohtalolla :/ Ja oikeassa olet, muotimaailma lienee niitä raadollisimpia..

  2. Loistavaa että jollain on enemmän tietoa! Tämä Morsio selvästi laahaa hieman perässä, mutta käsittääkseni mitään tietoa ensi vuoden mallistoista ei vielä tässä vaiheessa ole? Jännää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *