Kaasojen mekot

kaasot_-_mennaan_vaan_0.jpg

Lähtökohtana kaasojen pukeutumiselle oli alunperin se, että toivoin heiltä vain samanvärisiä mekkoja. Tytöt ovat hyvin erityylisiä ja mallisia, joten en villeimmissä unelmissanikaan haaveillut, että löytyisi mekko joka miellyttäisi kaikkia. En myöskään halunnut pakottaa kaasoparkoja mekkoihin, joisssa he eivät tuntisi itseään kotoisaksi ja/tai jotka eivät imartelisi heitä. Sovimme siis, että jokainen etsii itselleen sopivan tumman sinisen mekon ja that’s it tättärää. NOH. Sattumalta bongasin nelly.comissa yllä näkyvän mekon ja laitoin yhdelle kaasoista kuvan viestillä ”ooh, tää olis täydellinen, sinistä ja pitsiä ni mätsäisitte muhunkin!”. Kaaso oli hommasta samaa mieltä ja pikaisen whatsappailun jälkeen kävi selväksi, että kaikki kaasot olivat sitä mieltä, että mekko olisi oivallinen valinta. Winning!

Tilasimme mekot lopulta Closet-merkin omilta nettisivuilta, ja siellä oli sattumalta vielä joku alekin käynnissä, joten hinnaksi jäi muistaakseni noin 60 euroa kipale. Tytöt ostivat mekot itselleen, sillä kokivat että niille voisi olla myös jatkokäyttöä tulevaisuudessa. Closet clothing on brittiläinen merkki, joten koot vastasivat mielestämme hyvin suomalaisia kokoja. Tytöt valitsivat oman normaalin kokonsa mukaiset mekot, ja kaikille koko oli kerralla sopiva. Materiaali oli hieman joustavaa, joten mekko oli myös mukava päällä ja siinä todistetusti onnistui myös pöytien raivaus tanssilattian tieltä!

kaasot_2_-_mennaan_vaan.jpg

Onko kaasojen pukeutuminen aiheuttanut muille päänvaivaa?

suhteet oma-elama trendit
Kommentit (2)
  1. Tosi hyvä vinkki toi Closet-kauppa. Oon itsekin kaasona kesällä ja mekot ovat vielä hakusessa. Ja hyvä tietää myös, mikä kokojen vastaavuus on!

    1. Siellä oli kyllä oivallinen valikoima mekkoja 🙂 Tsemppiä kaasolle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *