Kuinka asustaa kihlasormus

Sormukset

Olen ollut vuosia sitä mieltä, että eri metalleja ei oikein voi yhdistää keskenään. Kulta ja valkokulta siis vain ei sovi samaan asuun. Tästähän on muodostunut pienoinen ongelma sen jälkeen kun menimme kihloihin ja sormessa on päivittäinen valkokultainen kihlasormus. Päätin siis, että tämä ei vaan enää ole ongelma. Problem solved!

Nyt muodissa on kaikenmaailman hilavimpulakorut ja erityisesti sormukset! Päätin liittyä jengiin ja ostin kasan hassuja sormuksia ja rupesin leikkimään palapeliä niiden ja kihlasormuksen kanssa. Aikani askarreltuani totesin, että enemmän vaan on enemmän ja iskin kaikki omistamani sormukset sormiin ja vielä kultaa kaulaan. Lisäsin kihlan kaveriksi kruunusormuksen ja viereiseen sormeen naamion, jossa on samanvärisiä kiviä kuin dimangini. Hyvinhän se sinne uppoaa. Ystäväni ilkikurisesti totesi, että hyvin piilotettu, mutta siitähän tässä ei nyt suinkaan ollut kysymys!

Aiheuttaako kihla- ja vihkisormukset rajotteita teidän koruvalinnoissanne?

Kommentit (10)
  1. Mulla on aina sellainen ”mä tiiän ettei pitäis…” -olo, mut sitten kuitenkin sekoittelen värejä ja metalleja miten sattuu 😀 

    1. Hehheh, oikein! Fiilispohjalta 🙂

  2. Värin suhteen ei ole ongelmia, kihlasormus on valkokultaa ja suurin osa koruistani hopeisia, joten sopivat kauniisti yhteen. Enkä noin muutenkaan käytä hirveästi koruja.

    Ainoa ajoittaista ahdistusta aiheuttava asia on se, että kun on vasemmassa kädessä sormus, joka on aika bling, ja ranteessa vielä kello, joka sekin on vähän bling, niin tuntuu että on jo melkein bling-overload. First world problems jne.

    1. Tän tyyppiset ongelmat on kyllä pahimpia, first world problems pahimmasta päästä ;D Mutta I get it, käytän myös aina kelloa vasemmassa kädessä ja alkuun mietin että onko tää nyt ok näin. Mutta äkkiä silmä tottui ja sittemmin en ole aiheelle uhrannut ajatustakaan 😀 Tosin mulla molemmat on kohtalaisen hillityt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *