Lastenhoitaja häihin? – Arvonnassa jäsenyys lastenhoitopalveluun

nayttokuva_2014-1-19_kello_11.32.16.png

Toteutettu yhteistyössä Tendea.fi -palvelun kanssa.

Sain aikaisempaan Häät lapsilla vai ilman? -postaukseen liittyen yhteydenoton Tendea.fi-palvelusta, ja he kertoivat, että heillä on ratkaisu lapset ja häät aihepiirin kanssa painville, nimittäin liuta rekisteröityneitä lastenhoitajia! No jopas sattui. Palvelu vaikuttaa minusta kiinnostavalta, joten ajattelin kertoa siitä teillekin.

Mikä ihmeen Tendea? Minulle tämä monessa maassa toimiva palvelu oli täysin uusi, mutta selaillessani heidän verkkopalveluaan, ymmärsin homman nerokkuuden. Nettisivuston kautta yksityiset työntekijät ja palvelua etsivät voivat löytää toisensa helposti (jaahas, minulla on 5 kilometrin sisällä on lähes 200 ilmoittautunutta lastenhoitajaa) ja ilmeisen turvallisesti myös, sillä jäsenten tiedot tarkastetaan ja sivuille voi jättää myös palautetta, jolloin epäluotettavat työntekijät varmasti erottuvat nopeasti. Myös perheet, jotka etsivät lastenhoitajia voivat jättää sivustolle työpaikkailmoituksia. Sivustolla voi etsiä myös muita kodinhoitopalveluita, kuten siivousta tai lemmikinhoitoa.

Homma toimii niin, että rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää ilmoituksia ja muut, työnantajat tai -hakijat voivat niitä selailla. Nähdäkseen ilmoituksen jättäjän yhteystiedot, pitää lunastaa premium-jäsenyys. Esimerkiksi hääparille, joka etsii lastenhoitajaa häihinsä, tämä palvelu vaikuttaa tosi hyvältä! Minulla ei ainakaan olisi vetäistä hihasta yhtään lastenhoitajaehdokasta, joka ei olisi tulossa vieraaksi häihin, joten tällainen palvelu, jossa saa oikein valita sopivan, olisi todella bueno. Olen myös kuullut monen lapsiperheellisen valittelevan, että kaikki potentiaaliset lapsenvahdit, jotka voisivat olla kotona lasten kanssa vanhempien juhliessa, ovat myös häissä. Täältä löytynee apu tähänkin ongelmaan.

Nyt lastenhoitoa (tai muita palveluita) tarvitsevat huomio! Tendea on antanut lukijoiden kesken arvottavaksi yhden kuukauden premium-jäsenyyden (arvo 35e). Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa, että mihin sinä palvelua käyttäisit ja voit voittaa premium-jäsenyyden omaksesi. Arvonta päättyy lauantaina 25.1 klo 23.59. Onnea arvontaan!

Kommentit (8)
  1. Meillä häät elokuussa ja tietysti tämä menisi siellä käyttöön, niin Mummi ja Vaarikin saisivat juhlia ja suurin lapsenhoitovastuu olis jollain muulla.

  2. HIHEI! Meidän häihin tulee luultavasti parikymmentä muksua joten lastenhoitaja on tarpeen. Itse olen lastenhoitaja ammatiltani ja vieraillut tuolla nettisivulla aikaisemmin tosin muistaaksen työnhaun merkeissä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *