Love Me Do tunnelmia

img_3074.jpg

Eilen juhlittiin vuoden odotetuinta häätapahtumaa, nimittäin Love Me Do-messuja Suvilahden Kattilahallissa. Ja kovasti on tapahtuma herättänyt mielipiteitä ja keskustelua! Osa tykkää, osa ei – näinhän se aina menee. Minä tykkäsin!

Jos nyt aivan rehellisiä ollaan, niin eihän messuilla ehkä varsinaisesti pyörää oltu uudelleen keksitty, mutta itselleni tapahtuman visuaalisuus ja rento tunnelma olivat aivan eri luokkaa kuin aiemmat häämessut, joissa olen vieraillut. Moni esittelijä oli todella panostanut pisteisiinsä ja hommat oli toteutettu todella tyylikkäästi. Poissa olivat kojut, vaikka lehtisiä kyllä edelleen jaeltiin.

img_3081.jpg

Me olimme liikenteessä vasta alkuillasta ja tuolloin messut olivat jo rauhoittuneet. Saimme kaikessa rauhassa kierrellä pisteillä ja jutustella esittelijöiden kanssa. Löysin myös muutaman ihanan idean ja ajatuksensiemenen, joita omista hääjärjestelyistä puuttuu. Uutena tuttavuutena esimerkiksi (taidan taas tulla ihan jäljessä) oli HazyLace, jonka ihanat pitsiset hiuskoristeet ja sukkanauhat saivat minut ja kaason hihkumaan ihastuksesta.

img_3052.jpg

Mieheni on todella kova karkihiiri, joten hän on ilmoittanut alusta asti, että karkkibuffan hän toivoisi meidänkin häihimme. Jostainhan sulhasenkin kai täytyy saada päättää… 🙂 Messuilla oli eilen Sweetheartin karkkibuffa-astiat esittelyssä, ja ne kyllä ovat todella upeat. Ja näissä karkkien väreissä vain on jotain niin ihanaa karkkimaisuutta. Tarvitseeko karkkibuffan välttämättä olla tismalleen häiden teemavärien mukainen?

img_3037.jpg

Mukavana uutena juttuna messuilla oli sekä koru- että laukkuvuokraamot. Molempien idologia on mielestäni loistava, sillä miksi ostaa jotain vain yhdeksi päiväksi jos sen voi myös vuokrata? Tällöin moni voi nauttia samasta laukusta tai korusta monta kertaa sen sijaa että kallis tavara lojuisi jonkun kaapissa. Tämä on myös se syy, miksi tulen oman hääpukuni laittamaan kiertoon, joku muu voi myös iloita siitä! Jaettu ilo (ja kustannus) on paras ilo.

img_3056.jpg

Laukkuja edusti minulle jo entuudestaan tuttu Designisto, joiden LV:n ihanaa nudea kiiltonahkalaukkua olen kuolannut aiemminkin. Tuo laukku olisi täydellinen lisä modernin morsiamen pitsipuvun asusteeksi. Omiin maalaishäihimme laukku ei oikein istu, mutta ehkä johonkin muuhun tilaisuuteen.. Löysin eilen messujen vintagemyymälästä myös oman tulevan häälaukkuni, ei lainattua mutta jotain vanhaa.

img_3078.jpg

Lopuksi siirryimme drinkkibaarin puolelle nautiskelemaan hyvistä juomista ja seuraamaan kuumana käynyttä kisaa. Varsinaisesti tehtävien tarkoitus ei etäältä oikein auennut, mutta railakas meininki sitäkin paremmin. Tässä sievä siskoni maistelee mango ivanoviaan, näyttää maistuvan. Flunssaista ja iltapäivällä kuumeessa konsertin soittanutta bloggaria kamera ei varsinaisesti rakastanut, joten omasta messukäynnistäni ei ole todistusaineistoa.

Kaikenkaikkiaan hieno avaus Love Me Do! Tämä on juurikin se suunta, mihin haluaisin nähdä häämessujen menevän jatkossa.

Kommentit (6)
 1. Kiva postaus, pääsipä itsekin vähän jyvälle, mitä tuolla tapahtui kun en harmikseni kyennytkään osallistumaan.
  Karkkibuffetista olen myös sitä mieltä, että kaikkien karkkien ei todellakaan tarvitse olla samaa teemaväriä mukailevat kuin kaikki muut hääjuhlassa! Eli me valitsemme karkit ensisijaisesti maun mukaan, sitten visualisuuden ja viimeisenä värin mukaan 🙂 Mutta nuita kolmea eriväristä toffeepalloja on munkin saatava, ja vieläpä noin kerroksittain!

  1. Huh, no ehkä minäkin voin päästää irti tästä ”pakko olla teemaväreissä” -ajatusmallista. Maku edellä siis!;)

 2. Anna / Ding Dong
  16.2.2014, 21:28

  Hyvä raportti tapahtumasta, kiitos. Näyttää visuaalisesti todella kauniilta. Lisäksi Designisto oli minulle uusi tuttavuus, en tiennyt, että tuota tehdään Suomessa. Mahtavaa!

  1. Kiitos itsellesi 🙂 Ja Designisto on kyllä tosi kiva, jos haluaa jotain spesiaalia hääpäivälle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *