Matkalla Tallinnassa

 

tallinna_3_-_mennaan_vaan.jpg

Olimme viime viikonloppuna ihanalla tyttöjen matkalla Tallinnassa äitini ja sisareni kanssa. Matkan päätarkoitus oli huvitella ja nauttia hyvästä ruuasta, baletista ja kauneushoidoista, mutta tärkeä kakkostarkoitus oli käydä katsastamassa Tallinnan hääpukutarjonta.

Ja niinhän me teimme! Matka alkoi namnam lounaalla laivassa (kannattaa ehdottomasti käyttää se pari tuntia laivassa ravintolassa istuen mielummin kuin jossain käytävällä tai baarissa notkuen, kohtuuhinnat ja hyvä palvelu!) skumpan kera. Hotelliin tsekkauksen jälkeen tämän morsion kärsivällisyys alkoi olla todella koetuksella, sillä jännähän siinä meinasi tulla! Suuntasimme Anna-Bella nimiseen hääpukuliikkeeseen, kuten olimme suunnitelleetkin. Suunnitelmista poiketen emme missään muussa liikkeessä käyneetkään, sillä puku löytyi tuolta ensimmäisestä paikasta!

Puku ei ole tuo yllä näkyvä tylliunelma (hähää, huijasin) vaan toinen, kaunis ja ihana hääpuku, josta löytyy kaikki ne elementit joita olin toivonutkin. Puku jäi vielä liikkeeseen, siihen tehdään pienenpienet korjaukset ennen kuin saan sen kotiin. Uskomattominta on, että puku oli kuin tehty minulle, leveys ja pituus olivat täydelliset. Kuinka todennäköistä 164 senttiselle? Voin siis lämpimästi suositella Tallinnassa hääpukumetsästyksessä käyntiä varsinkin jos pituutesi ei ole 185. Pukuja oli paljon, tyylejä oli paljon, palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa ja hinnat edullisemmat kuin Suomessa. Hintahaitari sovittamissani puvuissa oli noin 400-750 euroa.

Kun puku oli löytynyt oli aika ottaa rennosti. Söimme ja kävimme baletissa katsomassa Straussin musiikkiin tehdyn Rosalindan (aika hupailua, viihdyttävä muttei ollenkaan niin tasokas kuin Suomen kansallisbaletti) ja illan päätteeksi istahdimme ihanaan drinkkibaariin nimeltä Butterfly.

tallinna_1_-_mennaan_vaan.jpg

Seuraava aamu valkeni Tallinnassa yllättäen aurinkoisena! Sitä oli mukava katsella hotellihuoneen sängystä 21. kerroksesta typerä hymy huulilla. Hääpuvun kuvat oli pakko katsoa noin vartin välein läpi. Jep, edelleen se on kaunis 🙂

tallinna_2_-_mennaan_vaan.jpg

Kommentit (10)
  1. Upealta näyttää! missä liikkeissä kävit Tallinnassa?

    1. Kiitos 🙂 Lopulta en käynyt muualla kuin siellä Anna-Bellassa, puku löytyi sieltä niin ei tarvinnut enää kierrellä !

  2. Onnea hääpuvun löytymisestä!!! Mutta oon ihan ällikällä lyöty, miten se puku voi olla sopivan pituinen 😀 nimim. 30cm kangasta pois

    1. No älä! Suomessa kaikki puvut on helposti puoli metriä liian pitkiä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *