Matkalla viherpeukaloksi

hortensia_1_-mennaan_vaan.jpg

Eilen upotin kirjaimellisesti sormet multaan kun kävin ostamassa parvekkeelle ensimmäisen kukan. Olen surullisen kuuluisa harvinaisen huonoista hortonomin taidoistani, mutta olen vakuuttunut, että tällä kertaa minustakin tulee viherpeukalo. Edellisen asunnon parvekkeella istutin keväällä intoa puhkuen narsisseja kaikkiin purkkeihin, jotka keksin ja heti 8kk myöhemmin muuton yhteydessä kiikutin kuihtuneet kukat kompostiin. Että näin.

Olen kuitenkin saavuttanut tietynlaisen virstapylvään, sillä minulla on ollut kokonaista kolme viherkasvia sisällä jo kuukauden ajan, ja jokainen voi hyvin! Sain luvan ostaa alkuun vain kaksi pientä testiajaksi, sillä poikaystäväni syytti minua kasvien sarjamurhaajaksi. Läpäisin kuitenkin testin, ja nyt parveketta koristaa tämä ihana hortensia. Innostuin hieman ja kävin ostamassa myös pari purkkia lisää, joihin ajattelin istuttaa yrttejä. Parveke on kohta ihan esittelykelpoinen!

hortensia_2_-_mennaan_vaan.jpg

Ihanaa alkavaa viikkoa ystäväiset!

Kommentit (2)
  1. Tiiäks mitä, Morsio! Sulla on nykyään Mies, eikä Poikaystävä. Tai sit tulit just paljastaneeks jotain erikoista tässä blogissa :’D
    Terkkui Paimiosta <3

    1. Ahahha!! No nyt oli kyllä todellinen lipsahdus ;D ei vaan, näköjään vajaan vuoden abioliitto ei vielä juurruta termiä aviomies sanavarastoon :)) upsan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *