Miksi ostaa kun voi vuokrata?

astiavuokraus.com

Hääpaikallamme Ljunghedassa on kyllä astiasto, mutta astioita ei ole tarpeeksi 120 hengelle ja se on vähän sekalainen. Myös 120 hengen astioiden tiskaus yöllä ei tuntunut oikein houkuttelevalta vaihtoehdolta. Avuksi otettiin sitten astiavuokraus.com, josta meille tulee kaikki kahvipannuista ja pöytäliinoista lähtien. Astiat tuodaan meille perjantaina puhtaina ja noudetaan sunnuntaina likaisina. Astiavuokraus siis pesee astiat jälkikäteen, eikä niille tarvitse tehdä muuta kuin pakata takaisin laatikoihin ja telineisiin, joissa ne alunperin tulikin. Täydellistä!

Olen tässä hääjärjestelyjä puuhatessa ihmetellyt, kun aika monet parit haluavat ostaa todella paljon tavaroita ja koristeita. Milloin etsitään juoma-automaatteja ja milloin sinkkisaaveja. Miksi ihmeessa nämä tavarat halutaan ostaan? Monilla astiavuokraamoilla ja juhlapalveluilla on hirvittävät määrät astioita ja koristeita vuokrattavana, mikä on ensinnäkin yleensä halvempaa kuin ostaminen ja toiseksi myös huomattavan paljon ekologisempaa.

astiavuokraus.com

astiavuokraus.com

astiavuokraus.com

Kävimme astiavuokraus.comin varastolla katsomassa astioita ja kaikkea muuta, mitä sieltä löytyi. Olin itseasiassa todella yllättynyt siitä, että lähes kaikki mitä olimme ajatelleet löytyi yhdestä paikasta. Jopa ne sinkkisoikot, joita halusimme tölkkijuomia varten löytyi astiavuokraamosta. Meille tulee myös valkoiset pöytäliinat, jotka vuokraamme samalla. Nekin tulevat luonnollisesti valmiiksi mankeloituina ja katoavat seuraavana päivänä likaisina. Täydellistä!

Astiavuokraamon omistaja Marja on todella mukava ja mieletön ideanikkari, jolta tuli paljon hyviä käytännön vinkkejä ja apua suunniteluun. Marja kertoi, että heillä on vuokrattavana myös erikokoisia juhlatelttoja ja mikä parasta, KYLMÄPERÄKÄRRY. Tämä oli meille ihan mieletön uutinen, silä olimme jo suunnitelleet ostavamme lähitienoon kirpparit tyhjiksi vanhoista jääkaapeista, kun juhlapaikalla on aika rajoitetusti kylmätilaa. Kylmäperäkärry on siis valtava peräkärry, joka toimii jääkaappina. Se vedetään paikalle ja kytketään voimavirtaan ja tadaa, kaikki kylmennysongelmat ovat poissa! Mahtava keksintö. 

astiavuokraus.com

astiavuokraus.com

Saimme myös juuri kuulla, että Marja on tilaamassa tuolihuppuja ja alkaa vuokraamaan myös niitä tänä kesänä. Näyttää siis siltä, että me saamme lähes kaiken tilpehöörin suoraan astiavuokraamosta. Vuokraaminen on myös hyvin kohtuuhintaista varsinkin, kun ottaa huomioon ostohinnan sekä kaiken säästetyn ajan, kun ei tarvitse metsästää juttuja pitkin maita ja mantuja. Me olemme ainakin todella tyytyväisiä.

astiavuokraus.com

Mitä kaikkea te vuokraatte tai ylipäätään voi vuokrata?

suhteet oma-elama raha sisustus
Kommentit (2)
  1. Itse kannatan ehdottomasti vuokrausta, sillä monet hääpäivänä tarvittavista melko suuristakin ostoksista jäävät käyttöä vaille häiden jälkeen. Ja kukapa haluaa honeymoonia tuhlata tavaroiden eteenpäin kauppaamiseen tai varastoinnin kanssa pähkäilyyn. Kokemuksesta nimittäin tiedän, että häiden jälkeen talo on täynnä sitä häätavaraa pöytäkimpuista viireihin. 🙂

    Juuri tästä syystä oma yritykseni tarjoaa vuokrattavaksi niin photo booth -tarvikkeita kuin vaikkapa tarjoiluastioita. Meiltä saa esimerkiksi kokonaisen herkkubuffetastiostan vuokralle. Valikoimaan voi tutustua osoitteessa http://www.sarandia.fi 🙂

  2. Meillä onneksi kaikki tarvittava löytyy juhlapaikalta, toki meille tulee vain 40-60 vierasta.. Kaikki ylimääräinen haalitaan sitten kotoa/vanhemmilta/ystäviltä ja mitä ei ole, sitä ai tarvita. vuokrauksen kannalla olisin kuitenkin itsekin, jos tulisi tarve ostaa vai vuokrata.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *