Morsiamen neuletakki

Morsiamen neuletakki

Uutena trendinä morsianten pukeutumisessa ovat neuletakit hääpäivän lämmittäjinä ja väripilkkuina. Muoti-ikoni Olivia Palermon koko hääeleganssi perustui pehmoiseen neuleeseen, mutta moni morsian lisää pienen neuletakin hääpuvun päälle. Varsinkin syksyllä ja talvella neule on kätevä, sillä todennäköisesti oikeasti on kylmä. Valkoinen hääpuku antaa myös kauniin taustan värikkäälle neuleelle.

Tärkeää minusta neuletakin valinnassa on, että neule on laadukkaan näköinen, sopivan mittainen puvun mittasuhteisiin, eikä väri ole liian räikeä. Murretut värit toimivat aina paremmin kuin kovin räikeät. Itse olen kasellut sillä silmällä hennon vaaleanpnaisia neuleita, mielellään puolipitkässä mitassa. Sovittelin jo tätä Noa Noan neuletta Köpiksen lentokentällä, mutta totesin sen olevan hiukan liian persikkainen minulle. Etsintä siis jatkuu.

Tuleeko muille syysmorsiamille neuleita hääpäiväksi? Onko jollain jo ollut ja tuliko sitä käytettyä?

Kuva Pinterest.

Kommentit (4)
  1. Kyllä, ehdottomasti mulle myös neuletakki! 🙂 Olisi kiva jos neuletakki mätsäisi hääkimpun kanssa, kuten tuossa sun kuvassa!

  2. Sari/Sarandia
    24.7.2014, 05:24

    Ei ollut neuletakkia (joista tykkään kylläkin paljon), vaan valkoinen bleiseri! Hääpäiväksi osui kyllä semmoinen lämpöaalto, että varatut kumpparit ja bleiserit jäivät auton takakonttiin. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *