Morsion kuntokuuri: Täysoppinut CrossTrainaaja

morsio_vetosalilla_-_mennaan_vaan.jpg

 

Ainakin siis teoriassa, sillä OnRamp -kurssi on nyt käyty! Käytäntö on kuitenkin kaukana tästä, sillä monet liikkeet ovat teknisesti niin haastavia, että puhtaaseen suoritukseen on vielä satoja toistoja matkaa. Pieniä henkilökohtaisia voittojakin kuitenkin mahtuu mukaan: eilen tein treenissä pelkkiä miestenpunnerruksia, kun ennen OnRampia punnersin aina naistenpunnerruksilla, jee! Yksi lajin viehätyksestä kyllä ehdottomasti on siinä, että kehitys on niin konkreettista.

Poikaystävän (joka näkyy puoliksi kuvassa) kanssa päätimme, että jatkamme ehdottomasti Vetosalilla hyvin alkanutta uutta harrastusta. Treeneissä siis nähdään, jos täällä on muita CrossTrainingin harrastajia!

Lämpimät kiitokset kuvasta Natalle! Lisää treenikuvia löytyy myös Vetosalin Instagramista ja tulevaisuuessa myös minun Instagramistani, olen taas yrittänyt aktivoitua sillä saralla. Minua voi seurata käyttäjänimellä ”mennaanvaan”. Yllättävää, eikö.

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Kommentit (4)
  1. Onnittelut Wedding Blog 2014 -ehdokkuudesta!
    Blogiasi on ehdotettu vuoden hääblogiksi kategoriassa yksityiset blogit. Tulethan noutamaan ehdokastunnisteesi osoitteesta http://www.lovemedo.fi/artikkelit/wedding-blog-awards-ehdokkaat-julkistettu. Lisättyäsi ehdokastunnisteen blogiisi, linkitä se Love Me Do -sivustolle, jotta lukijasi voivat myöhemmin äänestää blogiasi. Äänestys alkaa 1.12.2013 osoítteessa http://www.lovemedo.fi. Wedding Blog Awards 2014 järjestää Love Me Do -häätapahtuma.

    1. Kiitos kovasti tästä kunniasta! Ja suurkiitos luonnollisesti myös ehdotuksen tehneille lukijoille 🙂

  2. Hejsan arvon Morsio, kävin heittämässä sulle haasteen. Olisi kiva jos tartut haasteeseen 🙂 http://www.lily.fi/blogit/sanph/minut-haastettu

    1. Kiitos Sanph, ehdottomasti tartun haasteeseen!:) Paneudun asiaan illemmalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *