Olli Lindroosin vuoden kaunein sormus Lumi sai sisaren: SADE

lindroos_sade_-_mennaan_vaan.jpg

Olli Johan Lindroosin uusi SADE sormus.

Olimme torstaina todistamassa Olli Johan Lindroosin uuden SADE -sormusmalliston julkistamista aivan ihanissa juhlissa Stockmannilla. Lindroosin edellinen sormusmallisto Lumihan valittiin vuonna 2012 vuoden kauneimmaksi sormukseksi ja SADE jatkaa nyt tällä tiellä.

Suunnittelija taustoitti sormusmalliston idologiaa hyvin kauniisti kuvailemalla sitä, miten jokainen sormus on hieman erilainen ja uniikki, aivan kuten sormusten kantajatkin. Häntä kuulemma viehättää niin lumihiutaleiden kuin myös sadepisaroiden epäsäännöllinen symmetria, joka luo upean kokonaisuuden. Niin Lumi kuin uusi SADEkin ovat kolmen sormuksen kokonaisuus, joka on varioitavissa tuhansilla eri tavoilla sen mukaan, millaiset kivet valitsee, ottaako keskimmäisen sormuksen paljaana vai reunakivillä jne.

lindroos_1_-_mennaan_vaan.jpg

lindroos_3_-_mennaan_vaan.jpg

Suunnittelija itse, Olli Johan Lindroos.

Juhlat pidettiin E.Lindroosin koruliikkeessä Stockmannin 7. kerroksessa, ja liiketila oli somistettu upeaksi erilaisten kukka-asetelmien avulla. Näiden upeiden kukkien takana oli Flora Varia ja ihana Ingela Waismaa. Jos joskus kukka-asetelmista puhutaan pönöttävään ja negatiiviseen sävyyn, niin nämä luomukset olivat kaikkea muuta. Herkkiä, kauniita, tunnelmaan sopivia ja jumalaisen kauniita. Kyselin jo Ingelalta, että onko syyskuussa vielä vapaata tilaa, kuulemma olisi…

lindroos_4_-_mennaan_vaan.jpg

igela_waismaa_-_mennaan_vaan.jpg

lindroos_6_-_mennaan_vaan.jpg

Minua viehätti juhlissa tavattomasti se, kuinka lämmin ja rento tunnelma siellä vallitsi. Perhe Lindroos ja heidän työntekijänsä selvästi olivat todella ylpeitä työstään ja suhtautuvat siihen intohimolla, mutta rennolla otteella. Tämä todella näkyi myös ulkopuoliselle ja sai taas uskomaan siihen, että ihmisten tulisi tehdä sitä mitä rakastaa. Minäkin suunnittelin jo vaihdosta korualalle 😀

Olin muuten yksi onnekkaista, ja sain viedä mukanani yhden Ingelan fantastisista morsiuskimpuista. Aloittelen täällä viikonloppua kahvikupposen äärellä katsellen tätä kaunotarta:

lindroos_5_-_mennaan_vaan.jpg

Ihanaa viikonloppua muruset!

Kommentit (1)
  1. Todella kauniita kukkia, ja onhan tuo sormuskin ihan kiva 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *