Parkettihaaveista totta

Ash-Classic-ANTARCTIS_Deko1_RGB_web.jpg

Woppidoo, kuinka innoissaan voi olla lattiasta? Aika todella innoissaan voin kertoa! Olimme jo kerran päättäneet, että helppohoitoisuuden ja kestävyyden vuoksi laitamme uuteen asuntoon laminaattilattian. Löysimme todella kivan näköisenkin ja aika mukavan tuntuisenkin vaihtoehdon Bauhausin valikoimasta, jossa ei todellakaan hinta päätä huimannut. Meni kaksi viikkoa ja mieheni aloitti: Mitä jos sittenkin parketti? Olisihan se sitten kunnon puuta ja tuntuisi kivemmalta. No juu, sanoin minä. 

Siitä se ajatus sitten lähti. Bongasin sisustuslehdessä sairaan hienon parkettilattian ja pikainen googlettelu paljasti lattian olevan suomalaisen (loimaalaisen tarkemmin sanottuna) Timberwisen valikoimassa. Vilkaisin nopeasti hintalappuja ja totesin, että no juu ei. Itsetuhoisena kävin vielä rautakaupassa silittelemässä Timberwisen näytepaloja ja siellä hyllyn välissä kehräilin ”kokeile nyt kuinka pehmeeltä tää tuntuu!”. 

ash-classic-antarctis_deko2_rgb_web.jpg

Olen tottunut yleensä tekemään vähän työtä haluamani eteen ja tässäkin tapauksessa aloitin internetin crosscheckauksen, josko ko. firman parkettia saisi jostain vähän huokeammalla hinnalla. Ja ei tarvinnut pitkälle mennä (firman nettisivun etusivulle), jossa kerrottiin, että Loimaan Rautiassa myydään Timbrwisen jämäerät outlet-hinnoilla. Otin oitis puhelun Loimaan Rautian Arjalle (ihana nainen!), jolta kyselin, että millaisia jämäeriä sitä olisi tällä hetkellä tarjolla. Ja bingo! Sattumalta varastossa makasi 66 neliötä Timberwise Antarctis saarniparkettia harjattuna ja mattalakattuna. JESSSSSS! Tämä ihanuus saapuu siis ensi viikolla meille kotiinkuljetettuna naurettavalla euro per neliö kuljetusmaksulla. Couldn’t be happier! 

Ilolla on aina myös kääntöpuoli, sillä isäni, the ultimate remppatyyppi, rikkoi eilen kätensä kun remppajakkara hajosi alta. Tällä hetkellä on siis harvinaisen epäselvää, että kuka tämän liimaparketin oikein asentaa ja milloin. Huoh. Mutta eiköhän tästä selvitä, ja pääasia, ettei isä loukannut itseään pahemmin. Tavalla tai toisella meillä tepastellaan muutaman viikon päästä tämän päällä:

ash_classic_antarctis_brush_matt-lacq_web-765x1024.jpg

Kivaa viikonloppua höpöset!

Kommentit (4)
  1. Universumi saa aina asiat loksahtamaan kohilleen! Upee laattee 😀

  2. Heidi - Somewhere only we know
    9.1.2015, 16:42

    Et kyllä tule katumaan! Mun kokemuksen mukaan parketti on tuhat kertaa helpompihoitoinen kuin laminaatti. Se lähtee sentään imuroimalla puhtaaksi. 😀 Laminaatti on ainakin meidän käytössä ollut aina niin sähköinen, ettei koiran karvat lähtenyt siitä irti millään. Ja edellisen vuokrakämpän laminaatista saumat irvisti jo kun muutettiin sisään, vaikka ne oli juuri laitettu. Toki myös huonolla laadulla (työ ja materiaali) voi olla jotain tekemistä asian kanssa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *