Save the Date

Alkusyksystä kirjoittelin pientä to do -listaa asioista, jotka pitäisi mahdollisimman hyvissä ajoin saada hoidettua ensi vuoden häitä varten. Nyt kun tilat ja kirkot on varattu (o-ou, olen tainnut unohtaa raportoida kirkosta!), niin olisi aika päättää lähetetäänkö save the date -kortit vai ei. Mielestäni ajatus on kiva ja vieraita kunnioittava.  Kääntöpuolena on se, että nyt pitäisi jo olla aivan varma kaikista häävieraista! Entäs jos kissankumminkaima ei enää kuulukaan vuoden päästä lähipiiriin, vaikka tällä hetkellä siellä olisikin? Karsintaa joudumme joka tapauksessa tekemään, joten aihe tuntuu aika vaikealta.

Löysin kuintekin aivan ihanan korttikaupan netistä. Kuinka purjehtijaksi tullaan -blogin Norppa kertoi tilanneensa joulukortit Tiny Prints -verkkokaupasta, ja minä tietenkin menin perässä tutustumaan tarjontaan. Sivuilla oli linkki Wedding Paper Divas -kauppaan, jossa on tooodella laaja valikoima save the date -kortteja ja kutsuja! Kaikissa väreissä, malleissa ja muodoissa. Sivulle olisi voinut jämähtää tuntikausiksi ihastelemaan eri vaihtoehtoja, mutta valitsin tähän muutaman suosikkini.

save the date card 1 - Mennään vaan.jpg

Save the date card 2 - Mennään vaan.jpg

save_the_date_card_6_-_mennaan_vaan.jpg

save_the_date_card_7_-_mennaan_vaan.jpg

Save the date card 3 - Mennään vaan.jpg

 

Kortteihin, joissa on valokuva taustalla saa liitettyä oman kuvansa. Kortti tietenkin muuttuu värimaailmaltaan sen mukaan, millaiset kuvat valitsee. Nämä kaikki on niin kivoja, miten näistä voi valita vain yhden! Korttien hinnat vaihtelevat muutamasta kymmenestä sentistä pariin euroon kipaleelta. Melko kallista joo, mutta toisaalta myös hirvitävän helppoa. Enää pitäisi osata päättää, lähettääkö kortteja ollenkaan. 

Onko teillä kokemusta save the date -korteista? Oletko saanut sellaisen tai lähettänyt? Ajatuksia?

Kommentit (3)
 1. neiti N / vaimoksi
  14.11.2013, 20:34

  Ainahan voitte lähettää save the date -kortit vain niille ihan kaikkein lähimmille, joista olette jo nyt satavarmoja 🙂 esim. ystävien/kauempien sukulaisten kutsut voi jättää ihan perinteisten kutsujen varaan, jos vieraslistasta ei vielä ole lopullista varmuutta tai haluatte harkinta-aikaa pidemmälle. Kyllä niillä varsinaisilla kutsuillakin kutsutut vieraat ilahtuvat kutsuista eikä std:n puuttuminen ole maailmanloppu kenellekään. Ihaniahan nää on kaikki!

  1. No se on kyllä totta! Eilen rupesin myös miettimään, jos lähettäisi std-kortit joulukorttien muodossa lähipiirille… olisi aika hauska 🙂

   1. neiti N / vaimoksi
    15.11.2013, 19:20

    Me tehdään juuri niin: laitetaan varmaankin joulukorttien yhteyteen jokin pieni maininta häiden päivämäärästä niille, jotka ihan satavarmasti ovat kutsuttujen listalla 🙂 erillisiä std-tyyppisiä kortteja ei kuitenkaan ruveta väsäilemään, vaan askartelen ihan tavalliseen tapaan joulukortit – tosin panostan niihin ainakin ideoinnin tasolla enemmän kuin yleensä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *