Sirkus saapui kaupunkiin

 

fullsizerender1.jpg

Sitteriin nukahtanut vauva mahdollistaa äidin rauhaisan aamupalan

Vielä pari kuukautta sitten eli AEV (Aikana Ennen Vauvaa) julistin kuinka en halua meille mitään ylimääräistä tilpehööriä vauvan takia vaan ”eihän se vauva paljon mitään oikeasti tarvitse”. No ei tarvitse ei, mutta sen vanhemmat sitäkin enemmän kyllä! Olin myös äärimmäisen värikriittinen ja tuhahtelin ylimielisesti riemunkirjaville leikkimatoille ja muille gatgeteille jotka tuppaavat lapsiperheiden sisustusta täydentämään. Vähänpä tiesin.

Vauvan saavuttua hänen tarpeistoaan on täydennetty erilaisilla mahdollisimman värikkäillä ja sähkökäyttöisillä tilpehööreillä about sitä mukaa kun olen minkäkin värkin olemassaolon keksinyt. Jotkut ovat hyvin skeptisiä erilaisten vauvan viihdykkeiden suhteen, mutta itse olen lähestynyt asiaa siten, että  jos jollain (kohtuullisella) rahalla hankittavalla voi ostaa muutaman kymmenen minuuttia päivässä heijausvapaata aikaa niin miksi hyvänen aika en sitä hankkisi! Äidin mielenterveys edellä siis. Tällä hetkellä hankintalistalla on henkilökohtainen sirkus (äärimmäisen värikäs lelukaari sitteriin), sähköllä toimiva keinuttava sitterilaitos (mieluiten pimpelipom-musiikilla varustettu) ja vaunulelu.

 

 

Muita elämää helpottavia hankintoja ovat olleet:

– Jumppapallo (voimat loppuu, liike jatkuu)

– Imetystyyny x2 (herneillä ja pumpulilla täytetyt)

– Sitteri (sellainen normi, jonka voi kantaa myös vessaan mukaan ja heiluttaa vasemmalla varpaalla samalla kun pesee hampaita)

– Vaavisänky (voi rullata nukkuvan vauvan mukaan kylppäriin niin ehtii kivasti käydä suihkussa)

– Tutteja (antakaa hyvänen aika ajoissa ettei vaan rupea nirsoilemaan!)

– Riittävästi harsoja (erinäisiä eritteitä päivän aikana riittää)

– Kantoreppu (esimerkiksi leivän voitelu kahdella kädellä on huomattavasti helpompaa kuin yhdellä)

Kaikki vinkit vauvan tyytyväisyyttä lisäävistä härpättimistä otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kommentit (2)
  1. Mikä muuten on riittävä määrä harsoja? Täälläkin synnytys jo siintelee mielessä, joten tää gear-rumba on pahimmoilteen päällä…

    1. Elina - Mennään vaan
      26.10.2017, 11:56

      Tähän on varmaan jokaisella eri vastaus ja riippunee paljon siitä, mihin kaikkeen harsoja käyttää. Meillä pidetään harsoa hoitoalustalla, käytetään puklurättinä, hoitolaukussa random vaipanvaihtoalustana ja yleissuojana milloin sohvatyynylle tai lämpöpussille. Näin ollen meillä on harsoja aika paljon, yli 20 kpl ja ne riittävät ihan mukavasti kun pestään harsopyykkiä ehkä pari kertaa viikossa. Ostin muovikassillisen harsoja käytettynä tutulta, se oli kätevä diili!:D Ikean harsot on aika pehmeitä ja hyvälaatuisia, NameIt myy myös perusharsoja isommissa paketeissa (ehkä 5kpl). Fancyt ja kalliit kuvioharsot oon skipannut, tuntuu vähän tyyriiltä kun kankaanpalan kohtalo on saada pissaa päälleen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *