Sulhasen puku löytyi!

Armas Sulhio on nyt jokusen tovin pohdiskellut sitä, millaisen puvun hän haluaisi hääpäivänä pukea päälleen. Ensin aloitettiin siitä että puetaanko frakki. No ei, sitä on jo kauppiksen vuosijuhlissa pidetty tarpeeksi monta kertaa. Sakettikaan ei oikein tuntunut omalta. Sulhio päätti, että hän haluaa pukeutua tyylikkääseen pukuun, ehkä liivillä, ehkä ilman. Kävimme pari viikkoa sitten pukuvuokraamossa sovittelemassa erilaisia pukuja ja liivejä, ja Sulhio totesi, että tummansininen puku on se mitä haetaan.

Bongasin viime viikolla Stockan kantislehdestä, että Tigerin sininen puku on elokuussa kantisalessa. Päätimme mennä sitä kokeilemaan, sillä Sulhio on pitkä ja hoikka eli yleensä aika Tigerin mallinen. Puku oli kiva, väri hyvä eikä suuria korjauksiakaan olisi tarvittu. Ostopäätös oli jo käytännössä tehty, kun kysyin myyjältä että olisiko hänellä nyt näyttää jokin toinen sininen vaihtoehto. Myyjä tähän, että hänestä Hugolla on tosi kivat mallit ja että sinisenä on nyt juuri yksi aika hyvä vaihtoehto. Sulhio toteaa tähän, että: ”Mä kyllä tykkään tosi kovasti siitä Hugo Bossin jutusta yleisesti, mutta eikös se niiden mainoskasvo, Alex Thomson, ole vähän sellainen harteikkaampi kaveri, että onko niillä tällaisia slimmipukuja ollenkaan?”. Kaikki, jotka yhtään tuntevat Sulhiota jakavat varmasti reaktioni, joka oli suun loksahtaminen ja aito hämmennys. Mistä SINÄ tiedät jotain Hugo Bossin mainoskasvoista? Tämän takia:

Kävi ilmi, että Alex Thomson on yksi parhaita maailmanympäripurjehtijoita, ja että Hugo Boss sponsoroi häntä isosti. Näitä temppuvideoita purjeveneellä Hugo Bossin puku päällä löytyy jokunen, joten sanottakoon, että maaperä tälle Hugon puvulle oli jo valmiiksi aika hyvin alustettu, kun Stockmannilla heidän osastolleen köpöttelimme.

Sulhiolla oli edelleen Tigerin puku päällä ja myyjä pyysi häntä vain kokeilemaan Hugon takkia alkuun. Voin sanoa, että nyt tiedän miltä sanonta ”istuu kuin hansikas” oikeasti näyttää. Takki oli ihan huippu. Katsoimme toisiamme ja olimme että ei hitto, ei mikään muu enää näytä miltään tämän jälkeen. Hintalappu näytti hieman enemmän kuin Tigerin alepuvussa, mutta ero oli huikea. Sulhio meni vielä koppiin kokeilemaan housuja ja kun nekin olivat hyvät (mitä nyt hieman vyötäröä suurennetaan) oli päätös aika selvä. 

Lopuksi vielä uskonvahvistusta Alex Thomsonilta.

Onko teillä ollut helppo löytää sulhasille puvut?

Kommentit (9)
  1. Mulla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä sulhanen pukee päälleen. Olen esittänyt toiveen, ettei tulisi alasti, sillä silloin vieheen kiinnitäminen todennäköisesti sattui. Pelkät kalsaritkaan ei ole kiva, koska luulen, että tuleva anoppi paheksuisi. Eiköhän se ilmesty paikalle, ihan hyvännäköisenä.

  2. Hahahhaha voi Sulhio :D! Naurahdin ääneen ku näin videon.

    Terkkuja Düsseldorfista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *