Tänään mennään hääpukukauppaan, hääpukukauppaan, hääpukukauppaan…

Tänään on se päivä, kun ensimmäisen kerran mennään kaasojen ja siskon kanssa sovittamaan hääpukuja! Koskaan ennen en ole moista valkoista unelmaa päälleni vetänyt, joten aika hauskaa ja jännää tulee varmasti olemaan. Ajattelin, että turha sitä on ruveta kursailemaan ja varasin ensimmäisen sovitusajan Stockan hääpalveluun – luulisi että siellä niitä pukuja riittää! Poikaystävä vähän ihmetteli, että nytkö jo vuosi etukäteen niitä sovitellaan, mutta ei tässä hommassa varmaan liian ajoissa voi olla.

haapuvun_sovitus_-_mennaan_vaan.jpg

Kuten kirjoittelin aiemmin jo täällä, eniten tällä hetkellä kiinnostaa kokopitsinen puku pienillä tai puolipitkillä hihoilla. Pitsipuvut ovat parin viime vuoden aikana nousseet todella suosituiksi, ja se näkyy myös valikoimissa – erilaisia pitsipukuja on kyllä joka lähtöön. Mielestäni pieni laahus pitsipuvussa saa puvun näyttämään kauniisti laskeutuvalta ja ihanan ylelliseltä. En sitten tiedä, kuinka vaikea sellaisen kanssa on liikkua ja tanssia!

haapuku_6.jpg

Toisaalta haluaisin, että puku korostais naisellisia muotoja ja toisi vyötärön kauniisti esiin. Tällöin muhkea helma antaisi upean kontrastin (to be) kapealle vyötärölle.

haapuvut_yhdistetty_1_-_mennaan_vaan.jpg

Joskus olen ajatellut, että haluaisin puvussa olevan vähän muutakin väriä kuin valkoista. Vaalea kulta tai samppanjan väri pohjavärinä tai yksityiskohdissa voisi tuoda pukuun kerroksisuutta ja syvyyttä. Ja toki myös pientä twistiä!

haapuku_2.jpg

haapuku_blogiin_2_-mennaan_vaan.jpg

Ystävilleni olen sanonut, että millainen puku sitten onkin, niin ainakaan se ei tule olemaan sellainen perinteinen olkaimeton puku, jossa ”kainaloläskit” tulevat liiankin helposti esiin. Todennäköisesti tämän vannottuani mukaan tarttuu kuitenkin juuri sellainen perinteinen olkaimeton täysin valkoinen puku!

Lopulta on kuitenkin toissijaista millainen puku on – kunhan siinä on mukava olla ja se tuntuu omalta ja hyvältä päällä. Jos näytän lopulta näin iloiselta ja onnelliselta omana hääpäivänäni, niin olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani!

haapuku_5.jpg

Kaikki kuvat Pinterest.

Kommentit (3)
  1. Ennen kummastelin ihmisiä jotka hankkivat hääpukunsa vuotta ennen. Tällä hetkellä kadehdin heitä.

    Alle kolme kuukautta häihin, eikä puvusta ole vielä tietoakaan. Ompelija on valittu ja pitsi ostettu, mutta prosessi on vielä täysin lähtökuopissa ja tässä alkaa tulla jo kiire. Olenhan minäkin pukuja katsellut, mutta aina on ajatellut että ehtiihän sitä myöhemminkin. Nyt alan oikeasti pelätä onko minulla ollenkaan hääpukua hääpäivänäni.

    Eli kannattaa hoitaa homma ajoissa, kun innokkuutta vielä löytyy 🙂

  2. Toi viimeinen puku on aivan ihana! Ja niinkuin sanoit, valinta on täydellinen mikäli näyttää just noin iloiselta ja onnelliseta kun tossa kuvassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *