The wedding dress – ja siihen pukeutuminen

Näin joulun alla, perhejuhlan lähestyessä, olen taas innostunut katselemaan hääkuvia. Vaikka en kamalan työkiireen keskellä saanutkaan kiitoskortteja jouluksi matkaan (eikö alkuvuodesta voi vielä toivottaa vaikka hyvää uutta vuotta?), on kuitenkin häitä mukava muistella. Tänne blogiinkin päivittyy taas lisää kertomuksia häistä, aika on vain ollut viime viikkoina todella kortilla. Onnea on siis joululoma!

Tänään satoi vihdoin lunta, joten on hyvä päivä esitellä myös yksi toinen valkoinen unelma, johon pukeuduin muutama kuukausi sitten. Saaran loihdittua kuontaloni kuntoon, oli siskoni vuoro auttaa minulle hääpuku päälle. Kuin ihmeen kaupalla hääpuku istui h-hetkellä kuin hanska (alkukesästä tämä ei ollut vielä ihan varmaa), ja siinä oli aamusta asti viimeiseen hetkeen asti todella hyvä olla. Mekolle ei tarvinnut tehdä mitään muita muutoksia, kuin että siihen lisättiin muutama hakanen pukemista helpottamaan, sekä laitettiin vetoketjun kohdalle koristeeksi helminapit. Olin todella tyytyväinen valintaani myös koko hääpäivän, ihana puku ja ihanat kengät!

_MG_8661.jpg

_MG_8670.jpg

_MG_8680.jpg

_MG_8671.jpg

_MG_8673.jpg

_MG_8686.jpg

_MG_8674.jpg

_MG_8702.jpg

_MG_8696.jpg

output_e6vbqg.gif

Ihanaa joulua ystäväiset!

P.S. Mekko on tulossa myyntiin, laita viestiä jos haluaisit viettää oman hääpäiväsi tässä mekossa 🙂

Kommentit (9)
  1. Tosi kaunis mekko! Olen itse menossa tulevan kesänä naimisiin ja tämä olisi juuri (myös) minun tyylinen 🙂 Voisin tulla koittamaan sitä päälle ja hakemaan mahdollisesti uuteen kotiin jos koko ja fiilis passsaa!

    1. Mahtavaa! Laitatko mulle vaikka meiliä mennaanvaan (at) gmail.com niin sovitaan yksityiskohdista 🙂

  2. Bride-to-be
    2.1.2015, 17:07

    Oliko sinulla jotain ajatusta jo hinnasta?

    1. Olin ajatellut pyytää 450e 🙂 Muuton alta jos hakee pois niin pieni tammiale saattaa onnistua 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *