Turun häämessuviikonloppu

Fontana 1 - Mennään vaan.jpg

Olimme viikonloppuna Turussa tapaamassa opiskelukavereitamme hyvän ruuan ja vähän myös juoman merkeissä. Lauantai-illan dinneriä nautittiin Kuusistossa sijaitsevassa Villa Wolaxissa (joka oli tosi ihana paikka, siitä lisää vielä myöhemmin) ja ilta jatkui paikallisesten hipstereiden kokoontumisajoissa Dynamossa. Tädillä oli vähän ylipukeutunut olo jakussa ja korkonilkkureissa, mutta hauskaa oli!

Seuraavana aamuna suuntasimme ystävien kanssa brunssille Fontanaan, mikä on yksi Turun must-brunssipaikoista Blankon ja Aulan lisäksi. Itse taidan jopa tykätä Fontanasta enemmän kuin Blankosta (ovat siis vierekkäin), ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. Sulhio (tirsk) oli Aulassa brunssilla lauantaina ja se oli kuulemma myös edelleen epic.

fontana_2_-_mennaan_vaan.jpg

Fontana 3 - Mennään vaan.jpg

Fontana 4 - Mennään vaan.jpg

Viikonlopussa ehdottomasti parasta oli kuitenkin se, että sain ystävämme Santerin seurakseni häämessuille! Santeri ei ehkä ole se ihan ensimmäinen jantteri, joka häämessuille olisi intoa piukeana lähdössä, mutta jossain kohtaa lauantai-illan skumppakilistelyä herra lupasi minulle seuraksi lähteä, eikä herrasmiehen tavoin perunut puheitaan edes sunnuntaiaamuna! Winning.

Tässä lyömme brunssilla häshtagit sen kunniaksi, että messuille mennään. Koska häshtag vaan on uusi musta. #häämessut

Fontana 5 - Mennään vaan.jpg

Itse messut olivat ehkä (taas) pienoinen pettymys. Tila oli melko ankea, lähes koulun jumppasalimainen.. Sunnuntai-iltapäivänä porukkaa ei enää ollut paljon, joten tilaa oli kyllä mukavasti. Esittelijöitä oli huomattavasti vähemmän kuin Helsingin messuilla, joten messut oli nopeasti kierretty (Santerin onneksi). Löysin tosin muutaman varteenotettavan sormusvaihtoehdon ja totesin, että sellainen pitkä roikkuva hääkimppu ei kyllä ole minun makuuni. Makutuomarini oli samaa mieltä.

Olitteko te käymässä turun häämessuilla? Löytyikö mitään kivaa?

Kommentit (10)
  1. Juuri kirjoittelin itsekin siitä, miten Turun häämessut olivat kyllä pettymys. Harmi juttu, mutta eipähän tarvitse jatkossa vaivautua. Kun olen kuullut vielä muiltakin paikkakunnilta pettyneitä kokemuksia 🙁

    1. Himpura :/ Toivottavasti Love me do-messut räjäyttäisi pankin erilaisuudellaan!

  2. Toivottavasti en itse näyttänyt elämääni kyllästyneeltä. 😀 Oli mukava nähdä, vaikkakin pikaisesti! Videointivarausta odotellessa. 🙂 Ok, onhan tuo arvonta vielä ratkaisematta, mutta tilaus kannattaa silti laittaa. 😀

    1. Et suinkaan – hyvä tsemppi oli vielä sunnuntainakin päällä! 😀 Arvonnan tulosta odotellessa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *