Uusi LELU

canon_50mm_2-_mennaan_vaan_0.jpg

Minä olen saanut uuden lelun! Varmaan kovin vaikeaa arvata, mikä se on kun on otettu samasta leivästä kymmenen kuvaa, joten oikeassa olette – uusi objektiivihan se! Mietin pitkään, että mikä avuksi kun bloggausta on vähän vaikea harrastaa kännykkälaatuisilla kuvilla kauhean pitkään. Olin jo ostamassa uutta mikrojärkkäriä tai muuta vempelettä jolla homma hoituisi, kunnes armas poikaystäväni puhui minulle järkeä ja varovasti ehdotti, josko vain opettelisin käyttämään meidän muutaman vuoden vanhaa järkkäriä. Asiaa hetken tuumailtuani totesin tämän olevan paras (ja halvin) ratkaisu ja marssin niiltä sijoiltani ostamaan Canonin 50mm kiinteällä polttovälillä varustetun ”bloggariobjektiivin”. Puhdasta rakkautta ensi painallukselta.

Nyt minä sen tiedän senkin bloggarit, millä te olette ne kuvanne niin ihaniksi aina saaneet ja ruokakuvien taustat sopivan utuisiksi! Minunkin kuvissani on tästä lähtien sopivan utuiset taustat (jep, siihen se taito sitten loppuukin) ja tarpeeksi valoavoimaa! Olen vähän innoissani.

Kuvituksena tässä erään maanantain soppa + syntisen hyvä leipä -kattaus, jota kuvailin niin kauan, että olohuoneesta tuli vieno kysymys – joko me kohta syötäisiin?

Canon 50mm 3- Mennään vaan.JPG

Canon 50mm 4- Mennään vaan.JPG

Canon 50mm 5- Mennään vaan.JPG

Mitäs pidätte kuvista? Vinkkejä ja valokuvausopetusta otetaan vastaan!

Kommentit (2)
  1. Roses_are_red
    30.1.2014, 13:05

    Minullakin on ollut jo ties kuinka monta vuotta Canonin järkkäri, mutta sen opettelu on täysin vielä esikouluasteella. En osaa edes ottaa noita hienoja sumutaustakuvia 😀

    Millä objektiivilla sanoitkaan, että olet nuo ottanut? Pitäisi kyllä päästä jollekin valokuvaskurssille.

    1. Canonin 50mm objektiivi, maksaa vähän päälle satasen ja helmet kuvat tulee kaupan päälle:D Suosittelen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *