Viikonlopun huipentuma: HÄÄPUKU EI MENE KIINNI

lose-weight-for-wedding-dress-fitting_0.jpg

Sisareni tuli eilen illalla käymään ja pääsin vihdoinkin sovittamaan viime viikolla kotiutunutta hääpukuani. Mutta. Se ei mennyt kiinni. TITTIDII. Olen tainnut siis pari kuukautta elellä hiukan leväperäisesti ja päässyt aavistuksen pullahtamaan puvun ostohetkestä 😀

Pohdimme, että koristenyörien poistaminen saattoi kuitenkin vaikuttaa asiaan. Niiden avulla kun liikkeessä puku kiristettiin päälle, ennen kuin vetskari suljettiin. Samalla kun vaadin nyörit poistettavaksi (ne olivat rumat), katosi siis se ainut elementti, jolla puvun saa kiristettyä päälle. Joissain puvuissa olen nähnyt sellaisia ”sisäkorsetteja” tai leveää kuminauhaa, jolla puku ensin saadaan tiukaksi etuosasta ja tämän jälkeen vetskari on vasta laitettu kiinni. Onko kellään kokemusta tällaisen teettämisestä tai muusta puvun päälle pukemista helpottavasta jutusta?

Homma herätti onneksi tässä vaiheessa enemmän hilpeyttä kuin kriisiä, ja päätimme ottaa kuukauden päästä revanssin sovituksen kanssa – herkut on siis pannassa per heti. Kerrankin on ainakin hyvä motivaattori!

Kivaa alkanutta viikkoa ystäväiset!

Kommentit (2)
  1. Kokeile avittaa omilla käsillä niin, että kiristät sitä itse edestä taaksepäin. Vetoketju livahtaa helpommin kiini. Puvun yläreunassa pitäisi olla myös hakanen, joka helpottaa kiinni vetämistä. Tässä maailmassa on niin paljon pukuja, joissa ei ole mitään kiristykorsettirakennetta sisällä, ja ne kaikki menee kiinni kyllä. Niiden kuuluukin tapella vähän vastaan 😉 Jos ei vieläkään mene kiinni tai haluaa sen kumpparikorsetin, niin ei sellaisista varmasti monia kymppejä oteta missään ompelimossa.

    1. Kiitos vinkeistä ja kannustuksesta – eiköhän tämä puku vielä päälle saada 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *