Kohti uutta aamurutiinia

Sain juhannuksena inspiraation alkaa viimeinkin muuttamaan aamurutiiniani jo pitkään kaipaamaani suuntaan. Viime syyskuussa kirjoitin tavoitteestani muuttaa aamurutiinejani. No vielä tähän päivään asti en ole tuota muutosta pystynyt tekemään, vaan muutos on ollut pikemminkin vastakkaissuuntaista. Nukun viikonloppuisin 12 tuntisia yöunia ja herään joskus puoli yhdeksän aikoihin. Tämä on kaukana siitä klo 5-6 heräämisestä. Viimeinkin nyt sain kuitenkin sen kauan kaipaamani kipinän elämäntapamuutokselle.

Tavoiteenani uudenlaisella aamurutiinilla on hyvinvointini ja onnellisuuteni lisääminen. Olen huomannut, että viime aikoina on ollut vaikea löytää motivaatiota heräämiseen ja päivätkin tuntuvat kuin niissä ei olisi mitään iloa. Näiden ajatuksien vuoksi en ole paljoa panostanut itseeni ja tehnyt asioita, joista todella pystyisin nauttimaan. Aamu viiden heräämisellä pystyisin tarjoamaan itselleni omaa aikaa, jolloin voisin panostaa itseni kehittämiseen. Mitä siis tekisin kaikella sillä ajalla, jonka aikaisella heräämiselläni saan?  Hyödyntäisin aamun ensimmäiset tunnit lukemiseen, urheiluun, opiskeluun ja tämän blogin kirjoittamiseen.

Olen nyt viikon pystynyt noudattamaan tätä uudenlaista aamurutiiniani. Herätys on aamuisin ollut viiden aikoihin, joskin sängystä olen noussut puoli tuntia myöhemmin. Ensimmäisenä aamuna olen keittänyt aamukahvit, ottanut e-kirjanlukulaitteeni hyllystä ja lukenut kaikessa rauhassa. Täytyy kyllä sanoa, että olen aivan koukussa tähän uudenlaiseen rytmiini. Vielä kun saisin tuotua tämän myös viikonloppuihin mukaan.

Kun olen käyttänyt aamulla lähes tunnin itseeni, päivät ovat tuntuneet paljon mielekkäämmiltä. Pystyn aikaisen heräämisen myötä myös aloittamaan työt paljon aikaisemmin. Tämän myötä lopetan työt jo kolmen aikoihin, jolloin aikaa jää myös mukaviin touhuihin iltapäivän puolellakin. Enää ei tunnu, että eläisin ainoastaan töitä varten, vaan pikemminkin elän itseäni varten.

Nyt odotan jo innolla seuraavaa aamua ja omaa hetkeäni. Ei ole mitään nautinnollisempaa, kuin herätä ennen maailmaa ja ottaa aikalisä omaan elämään. Tätä muun muassa aamu viiden herääminen tarjoaa.

Seuraa blogia: Blogit.fi | Instagram

hyvinvointi hyva-olo terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *