Projekti 333 – Mitä ensimmäiseen kuukauteen kuului?

Ensimmäinen kuukausi Projekti 333:a on nyt takana ja täytyy sanoa, että projekti on edennyt hyvin. Alkuun vaatevalikoima tuntui ruhtinaalliselta, joskin puolessa välissä kuuta vaatevalikoima oli jo sen verran tutun oloinen, että vaatteita alkoi tuntumaan olevan jo suhteellisen vähän. Kuitenkaan vielä ei tunnu, että pitäisi saada jotain muuta laitettua päälle. Yksi lempivaatteistani ensimmäisen kuukauden aikana oli selvästi sininen flanellipaita, joka on helppo yhdistää eri asukokonaisuuksiin.

Jos jotain tästä kuukaudesta olen oppinut, niin sen, että kannattaa pitää projekti yhden vuodenajan aikana. Itselläni osui juuri kesän loppu ja syksyn alku projektin ajankohtaan, joten vaatevalikoimaa on t-paidasta villapaitaan. Tämän vuoksi olen joutunut hieman soveltamaan ja kokeilemaan uudenlaisia vaateyhdistelmiä etenkin viileämpinä päivinä, mutta olen ollut näistä uusista asukokonaisuuksista hyvinkin innostunut!

Toinen vinkki on, että kaikkien vaatteiden kannattaa ehdottomasti olla yhdisteltävissä toisien vaatteiden kanssa. Oikein värikkään kapselin vaatekappaleet eivät helposti soinnu toistensa kanssa, minkä vuoksi yhdsteltävyys on melko vähäistä ja voi helposti kyllästyä kapseliin. Itselläni etenkin puna-valkoinen Marimekon raitapaita on yksi näistä vikatikeistä, sillä sitä ei pysty yhdistämään oikeastaan minkään pitkähihaisen paidan kanssa, sillä jokainen on väritykseltään jotain muuta kuin musta tai harmaa. Vaatteet, joiden yhdisteltävyys ei ole kovinkaan hyvä tuppaavat puolestaan jäämään kaapin perukoille, jolloin jo muutenkin vähäinen vaatevalikoima supistuu entisestään.

Kuukauteen mahtui myös pari harha-askelta. Vaikka pyrin kokoamaan kapselin mahdollisimman monipuoliseksi, tuli silti kuukauden aikana käytettyä pari kertaa urheiluvaatteita ns. väärissä paikoissa. Nämä kerrat olivat lähinnä pikaisia käyntejä kaupassa tai vanhempien luona, jolloin ei vaan jaksanut panostaa. Tämä on kuitenkin itselleni ok, sillä näistä harha-askelista ei ole muodostunut itselleni mitään tapaa.

Odotan jo innolla seuraavaa kuukautta ja uusia syksyisiä asukokonaisuuksia. Viimeinen kuukausi meni neljän seinän sisällä, joten en paljoa liikkunut kotini ulkopuolelle. Tämän vuoksi asukokonaisuuksien määrä jäi melko vähäiseksi. Ei siis ihme etten ole kaikkia vaatteita vielä käyttänytkään, joten uusia asukokonaisuuksia on vielä mistä käyttää.

Seuraa blogia: Blogit.fi | Instagram

Minimalistiseen kotiin: Etsy

muoti paivan-tyyli vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *