Viikko esineiden (ja asioiden) kautta

1. Meditoiminen

Tällä viikolla olen taas alkanut panostamaan meditoimiseen. Olen kyllä meditoinut jo useamman kuukauden jokainen päivä, joten meditaatiosta on tullut automaattinen toiminto, joka tulee hoidettua hieman puolivillaisesti juuri ennen nukkumaan menemistä.

2. Sää

Viikko on ollut ihanan aurinkoinen ja kesäinen, joten aurinkolaseille on kyllä ollut tarvetta! Nämä kesäiset kelit ovat kyllä olleet ihania etenkin, kun puut ovat puhjennut lehteen ja pionitkin ovat pian kukalla.

3. Huonekasvit

Viherkasvit ovat yksi ehdoton lemppari sisustuselementti. Ilman viherkasveja, ei tunnu olevan kotona. Erityisesti erilaiset maijat ovat mieleeni. Aamuisin minulla on aina tapana teeveden lämmetessä tsekata, kuinka paljon kasvit ovat viimeisen päivän aikana kasvaneet. Kasveissa on jotain rauhoittavaa, minkä vuoksi tykkään olla niiden ympäröimänä.

4. Lukeminen

Erityisesti tällä viikolla olen havahtunut panostamaan enemmän omaan hyvinvointiini ja mielenterveyteen. Tästä syystä olen pyrkinyt vähentämään tietoisesti sosiaalista mediaa ja tarttumaan puhelimen sijasta kirjaan. Ja kuinka innoissaan olenkaan taas lukemisesta! Tapoja, jotka tuovat hyvää oloa, pitäisi ehdottomasti vaalia ja pitää jokapäiväisenä rutiinina.

5. Videopuhelut

Lukuisten etäpalavereiden lisäksi on tähän viikkoon mahtunut myös videopuhelu rakkaiden ystävien kanssa. Olemme nyt ottaneet tavaksi soitella ryhmäpuheluita parin viikon välein ja tämä on kyllä ollut ihana tapa, sillä näemme toisiamme maksimissaan pari kertaa vuodessa.

Seuraa blogia: Blogit.fi

koti oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *