Yhden illan jutuista

Piti jo kirjoittaa tämä aikaisemmin, mutta nyt venynyt asia, vaikkei siihen  mitään sen kummempaa syytä ole.  Eli Puuman teetä ja empatiaa postauksessa kohusi aikamoinen keskustelu, johon itsekin kommentoin muutaman kerran. Jos et  keskustelua ole kokonaan lukenut niin eräs Reiska kertoi puhuvan naiset pyörryksiin, jotta saisi he helpommin sänkyyn ja sitten tyhjentävänsä vain kassinsa sekä häipyvän heti naisen nukahtaessa. Aika moni nainen tästä käytösmallista otti nokkiinsa kuten minäkin. Halusin vielä koota ajatukseni tästä yhdeksi postaukseksi.  

Minusta tuollainen käyttäytyminen on todella törkeää ja raukkamaista. Kuka voi tehdä tuolla lailla toiselle ihmiselle? Häipyä nyt vähin äänin yhdynnän jälkeen yönselkään vain välttyäkseen ikäviltä jutuilta Jos lepertelee naisen sänkyyn voisi sen verran kanttia olla sen jälkeen kertoakseen asian jäävän siihen ja sanoa ettei olla yhteydessä, kiittää seksistä ja sanoa heipat. Vaikkei toisesta ole vakavasti kiinnostunut, hyviä tapoja ja kunnioittamista ei saisi koskaan unohtaa (lainattu täältä).

Nainen yleensä haluaa kuitenkin jonkinlaisen selityksen tai pisteen asialle muuten se saattaa jäädä vaivaamaan häntä. Itselleni ainakin asia on silloin loppuun käsitelty eikä minun tarvitse ottaa mieheen enää minkäänlaista yhteyttä. Totta kai tajuan myös hiljaiselostakin asian se on vain paljon ikävämpää ja satuttaa enemmän kuin suoraan sanominen. Tuommoinen toiminta on vain törkeämpää kuin ghostata vasta aamun jälkeen kun ne hyvästit on sanottu. Valitettavasti tuollaisista asioista mies usein leimautuu ikävällä nimikkeellä. 

Mielestäni seksi on kahden ihmisen välinen toiminto, mistä molemmat haluavat nauttia. Nainen muutenkin menee sänkyyn saadakseen nautintoa ei siksi että joku voi vain häneen tyhjentää häneen kassinsa. On ikävää kun naisia käytetään noin hyväksi eikä heille anneta minkäänlaista arvoa. Sama asia koskee myös naisia, koska lukemani mukaan jotkut naiset saattavat kanssa käyttää vain miestä nautintoon ilman miehen nautintoa. Jokainen ihminen ansaitsee arvostusta seksinkin jälkeen oli kyseessä yhden illan juttu  tai ei. 

Yhden yön jutun jälkeen ei tarvitse jäädä paijailemaan tai halimaan, eikä siinä tarvitse mitään tunteita tarvi olla mukana tai suorittaa tantraa tms. Sen ei pidäkään olla yhtä läheistä kun seurustelevilla pariskunnilla, tosin sen pitäisi olla molemmille selvä mikä juttu on kyseessä tai selvittää se edes jossain vaiheessa sen jäävän siihen. Sen ei pitäisi olla myöskään pelkkä toimitus kassien tyhjentämiseen tai naisen yhteen orgasmiin ilman miehen tulemista. Niihin tarkoituksiin on omakin käsi ja leluja saatavilla. 

Sinkkuuduttuani itselläni alle puolet ovat olleet yhden yön juttuja. Eikä kukaan ole ihan noin inhottavasti toiminut. Minua on pari kertaa pyydetty lähtemään aamulla ehkä tekosyyn tai oikean syyn takia, vaikka olisin mielelläni vielä nukkunut vähän pidempään (kannattaisi ottaa yhden illan jutut aina naisen asunnolle). Parista olen tiennyt mikä homman nimi on etukäteen ja muutamaan en olisi edes halunnut olla yhdeydessä jälkikäteen, joten heidän viestittämättömyys seksin jälkeen ei haitannut. Muuten aikalailla muut tapaukset ovat kestäneet ainakin pari seksikertaa ellei enemmän kunnes on feidattu. 

Otti muuten taas yksi vanha panokaveri pari päivää sitten yhteyttä ja kyseli josko voitaisiin taas puuhastella. Oli kuulemma ghostannut siksi että hänellä oli vain liikaa töitä ja koulua sekä halusi keskittyä niihin.  En vain nyt halua alkaa säätämään ja tällä hetkellä minulle riittää tämän hetkinen fwb-suhde, josta haluan katsoa josko siitä olisi muuhunkin.

Tässä vielä linkki herrasmiehen sääntökirjaan yhden illan juttuihin. Tosin minusta numeron pyytäminen ei ole välttämätöntä jos ei aio ottaa yhteyttä. Voi jo lähtiessään kiittää seurasta.

P.S blogiin ei pysty enää kommentoimaan ellei ole kirjautunut lilyyn, joten anonyymit voivat lähettää asiansa sähköpostitse.

Kommentit (9)
  1. Mistähän se miesten ylitsevuotava itsevarmuus siitä, että jokainen kellistetty nainen haluaa parisuhteen heidän kanssaan, kumpuaa? XD

    1. Sen kun tietäisikin.

  2. Äh, miten ärsyttävää! Tuollaisten ”puhun naisen sänkyyn ja heitän lastit” -tyyppien käytöksestä kuultaa läpi niin raukkamainen suhtautuminen naisiin.

    Eihän yhden illan juttujen tarvitse perustua valheeseen (kuten monet miehet luulee). Monet naiset tykkää yhden illan jyystöstä yhtä lailla kuin monet miehetkin!

    1. Täysin samaa mieltä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *