Hyvää pääsiäistä!

Haluan toivottaa kaikille mitä parhainta pitkäperjantaita ja pääsiäistä, viettää sen sitten kuinka tahtoo: paastoten, nauttien vapaapäivistä (jos on sellaisessa työssä), ystävien ja/tai perheen kanssa. Tästä pääsiäisestä onkin luvattu ennätyslämmin, mikäli lehdistöön on uskominen. Ihan huippua!

Pääsiäisenä on lupa ottaa rennosti, jos ei sitten satu olemaan työvuoroa tai muuta menoa. Jos kuitenkin on osunut niin mukavasti, että odottaa neljän päivän vapaat, kannustan tekemään omia juttujanne! Tietenkin kun säät sen sallivat, kannattaa pistäytyä ulkona. Itsellä menee pääsiäinen kirjoitellen gradua, mutta aion myös mm. herkutella, ulkoilla, mietiskellä, katsella sarjoja (ehkä juuri niitä rikos/murha, kuten yleensä) ja vain olla. On ihanaa, kun saa joskus vain olla, kotona.

Perustin muuten eilen Instagramin tälle blogille, jotta voisit seurata paremmin sitä, milloin blogiin tulee uusi julkaisu. Päivitän julkaisusta aina ensisijaisesti Instagramiin, joten se kannattaa laittaa seurantaan, koska Lilyssä blogien seuraaminen ei ole mahdollista. Lisäksi moni meistä on Instagramissa usein, joten täältä sen pääsee näkemään parhaiten.

Alapuolelle nimitunnus, eli ota halutessasi Instagram-kamerallasi kuva ja pääset seuraamaan blogiani :). Tai vaihtoehtoisesta kuvatekstissä on linkki Instagramiin. Olisin kiitollinen, mikäli tulisit mukaan seuraamaan!

Instagram: Muahblogi

puheenaiheet ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *