Kesä tulee koruilla

Tykkään koruista ja etenkin nuorten suunnittelijoiden designista, mieluusti kotimaisten. Ne luovat aina ihanan silauksen kokonaisuuteen. Nettishoppailinkin tässä jokin aika sitten Weecosin verkkokaupassa.

Kivoilla koruilla saa myös viestittyä maailmalle itsestään, esimerkiksi Maanantaimallin söpöillä koruilla voi viestiä siitä, että olet vastuullinen, arvostat kotimaista designia ja tykkään kivoista, kauniista puukoruista! Korujen puuosat leikataan ja maalataan Hauholla. Metalliosat on tehty kirurgin teräksestä, eli allergiat ei pitäisi vaivata. Koruilla erottuu kyllä väkimassasta 🙂

Samoin Saara Ruskolan koruilla viestit kotimaisuudesta, vastuullisuudesta sekä persoonallista, usein eläinkuvioisista puukoruista. Aivan ihania ja eettisiä koruja. (Weecosin vastuullisuudesta voit lukea täältä).

Alla olevissa korukovissa on Maanantaimallin ihanat Pakahdus -korvakorut (en kyllästy koskaan!) sekä Saara Ruskolan Perhonen-kaulakoru. Weecosin sivuilta saa muuten -10 % alennuksen, kun tilaa uutiskirjeen.

Saara Ruskolan Perhonen-kaulakoru

Maanantaimallin Pakahdus (Persikka) -korvakorut

Mitäs tykkäätte näistä koruista? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *