eilinen elää meissä tässäkin hetkessä

IMG_0736 kopio.jpg

Lueskelin Maaret Kallion kirjaa ja tämä lause sai minut laittamaan kirjan hetkeksi alas ja miettimään. Eilinen elää meissä tässäkin hetkessä… Voi miten oikeassa hän onkaan.

Usein tuntuu siltä, että suuntaamme katseemme vain eteenpäin, tulevaisuuteen. Yritämme muuttua ja muuttaa elämäämme parempaan suuntaan ja unohtaa kaikki menneisyyden traumat, epäonnistumiset ja ikävät kokemukset. Vaikka niistä olisi toki hyvä päästä eroon, ne kokemukset elävät meissä kuolemaan saakka. Juuri ne kokemukset tekivät meistä tällaisia kuin olemme.

Olen itsekin yrittänyt muuttua ja jättää esimerkiksi syöpäsairaan tytön leiman kauas taakse. On ollut aikoja, kun olen jopa halunnut unohtaa kaiken ja esittää, että olen aina ollut terve. Elämä olisi paljon helpompaa. Silloin ei tarvitsisi kertoa samaa stooria uudelleen ja uudelleen, palata niihin aikoihin ja tunteisiin. Kertoa, miltä tuntui kun kuulin diagnoosin, miten elämä muuttui, mitä ajattelin silloin…

Mutta menneisyyteni on suuri osa tämänhetkistä minää. Se teki minusta tällaisen ja se ansaitsee edes pikkuriikkisen huomiota. Ja ehkä hieman kunnioitusta.

Vaikka menen hurjaa vauhtia elämässä eteenpäin, haluan välillä pysähtyä ja ajatella menneisyyttäni. Lapsuutta, teini-ikää ja nuoruutta, joka ei alkanut ihan niin kun olin ajatellut. Mutta joka on yhtä tärkeä, kun kaikki muut ajanjaksot ja elämäni vaiheet.

kukkia.jpg

laugh.jpg

kuvat: Darina

LUE MYÖS:

break the habit

lipsumassa raiteilta

itsevarmuus

SNAPCHAT / INSTAGRAM / YOUTUBE: anifrei

Kommentit (5)
  1. Emilia Aleksandra
    29.3.2017, 08:46

    Totta jokainen sana tässä postauksessa<3 Mä oon kans ajatellut, että en todellakaan ois kasvanut tämmöseksi ilman kaikkea mun kokemaa! Oon pitkään pohtinut noita Maaret Kallion kirjoja, täytyy varmaan tarttua niihin nyt :')

  2. Niin täyttä asiaa:) Ihastuttava blogi sulla muutenkin, jään kyllä seuraamaan 🙂

    http://sofia-emilia.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *