fuck cancer run

Huii, miten jänniä juttuja tämän vuosi toikaan tullessaan! Kuten olen jo kertonut, tänä vuonna keskityn entistä enemmän hyvinvointiin! Aion tehdä uusia, pelottavia juttuja ja mennä ns. waaay out of my comfort zone. 

Ensimmäinen juttu onkin hyväntekeväisyysjuoksu. Jep, JUOKSU. Minä lähden juoksemaan hyvän asian puolesta. Minä, joka lenkkeilee yleensä kävellen ja vihaa juoksumattoa. Iiik!

Sylva ry järjestää huhtikuussa Fuck Cancer Run -tapahtuman, johon mua pyydettiin mukaan. Suostuin samantien, vaikka tiedän, että tämä vaatii vähintäänkin paljon harjoittelua, pitkäjänteisyyttä ja uusien juoksulenkkareiden hankkimista.

Juoksusta saadut tulot menevät syöpään sairastuneiden nuorten ja nuorten aikuisten hyväksi tehtävään tukityöhön.

run.jpg

Kenen vuoksi sinä juokset?

Juoksen kaikkien niiden nuorten vuoksi, jotka ovat kohdanneet elämässään tämän kamalan sairauden – syövän. Juoksen potilaiden vuoksi, jotka tarvitsevat tällä hetkellä paljon voimaa ja helvetin hyvää tuuria taistelussa syöpää vastaan. Juoksen niiden vuoksi, jotka taistelivat pitkään ja hartaasti, mutta valitettavasti hävisivät taistelun. Juoksen myös huolesta, pelosta ja tuskasta uupuneiden läheisten vuoksi, jotka ovat syöpäpotilaiden tukena yöt ja päivät. Juoksen myös itseni vuoksi, koska syöpä koetteli minua kolme kertaa ja toi paljon pelkoa, huolta ja kyyneleitä myös meidän perheeseen. Juoksen terveyden, uskon, toivon ja lannistamattomuuden puolesta. Yhdessä me pystymme siihen!

IMG_9459.jpg

IMG_9443.jpg

Vaihtoehtoina ovat siis 1 km, 5 km tai 10 km. En tiedä mistä syystä päätin suostua 10 kilsaan, mutta katotaan mitä tästä tulee, haha.

Tapahtuma vaikuttaa niin hauskalta ja tärkeältä, että oon ihan innoissani ja olisi mahtavaa, jos tekin lähtisitte, tai edes harkitsisitte lähtevänne, mukaan! Kaiken lisäksi, pari ihanaa bloggaaja-kollegaani innostui tästä, eli meitä on lähdössä juoksemaan pieni ”blogitiimi”!

Laitoimme myös keräyksen pystyyn! Jos haluat vaikuttaa ja tukea syöpäsairaita nuoria, KLIKKAA TÄSTÄ.

Kuten tossa lukeekin, jokainen euro on tärkeä.

Tästä pääset ilmoittaumaan itse juoksuun:

FUCK CANCER RUN

Tiedossa siis ihana tapahtuma, eikä hinnatkaan päätä huimaa. Toivottavasti nähdään siellä 🙂

kuvat: Saranda / Tyhjä ajatus

Kommentit (6)
 1. Loistava idea ja tapahtuma! Valitettavasti mä en pysty juoksemaan vielä (saamatta tyyliin sydäriä :D), mutta ehkä ens vuonna, jos vastaava järkätään uudestaan 🙂 Se voiskin olla ihan hyvä tavote mulle ja antaa lisäpotkua mun elämäntaparemonttiin! Mutta tohon keräykseen voisin oman pienen panokseni koittaa antaa, niin tärkeestä asiasta kuitenkin kyse 🙂

  Tsemppiä sulle treenailuun ja juoksuun, kyllä sä siitä selviät! ;D

  1. Ens vuonna juostaan sitten yhdessä! 😉 Kiitos miljoonasti lahjoituksestasi, siitä on tosi paljon apua! <3 Ja kiitos taas ihanista sanoista, tulee aina niin hyvä mieli sun kommenteista 🙂 Haleja!

 2. Kuulostaa mahtavalta tapahtumalta! Jos olen Helsingissä tuolloin, tulen paikalle! Ja hyvin se kymppi menee, otat vaan alusta asti rauhallisen tahdin. Ja onhan tässä aikaa treenatakin. 🙂

  1. Mahtavaa, toivottavasti pääset paikalle! 🙂 Huh, kiitos! Noi sanat hieman rauhoittaa 😀 Oon nimittäin ollut ihan paniikissa viime päivinä, että miten jaksan juosta kympin kun siihen on niin vähän aikaa enkä jaksa vielä kun max. 5 kilsan lenkkejä 😀 

   1. Oli muuten mahtava juttu susta Sport-lehdessä, luin sen just tänään!

    Ja todellakin jos vähänkin epäilet, ettet jaksa juosta putkeen sitä kymppiä, ota väliin kävelypätkiä jo ennen kuin väsyt. Niin mäkin teen about joka lenkillä (pätee siis tosiaan myös harjoituksiin).

    1. Voi kiitos! Mäkin tykkäsin, oli tosi hyvin kirjoitettu! Toimittaja osasi hommansa 🙂

     Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *