8 + 2 ovea

Ollaan saatu kuluneiden viikkojen aikana ihan hurjasti aikaiseksi uudessa kodissa. Se on muuttumassa rähjäisestä murjusta puhtaaksi, valkoiseksi, mun unelmien skandikodiksi. Oon jopa (salaa) nauttinut parista maalaushetkestä. Mutta.

Työleirin viimeisimpiä ja raivostuttavimpia tehtäviä on ovien kunnostus. Asunnon jokainen ovi sekä niiden karmit ovat huonossa kunnossa kolhuineen ja karisevine maaleineen. Hiontaan, pesuun, lähipintojen suojaukseen ja ovien maalaukseen menee aikaa.

Varsinkin, kun ovia on kahdeksan.

Ja siihen päälle kaksi vielä huonommassa kunnossa olevaa ranskalaista ovikaveria.

Nää on näitä juttuja, jotka ei tulleet mieleen asuntokaupoilla ja sisustussuunnittelueuforiassa – eikä kyllä tarvinnut tullakaan, pärjäsin ihanan vaaleanpunaisesti ilman ja se oli kivaa. Tässä kämpässä on ihan saakelisti ovia. Makkariin vie kaksi ovea, ruokahuoneeseen kolme, olkkariin peräti neljä. Haloo.

Lisäksi yksi ovi on kateissa. Ei olla vieläkään muistettu käydä ullakolla katsomassa, oisko se siellä.

 

IMG_3596.JPG

 

Ruokailutila on nyt pyhitetty ovikorjaamoksi, jotta saadaan muu kämppä mahdollisimman viihtyisään kondikseen perjantaina koittavaa muuttoa varten. Ei kyllä ihan hetkeen lopu meikäläisiltä hommat kesken. Ei tosiaan.

Kaikesta angstailusta huolimatta oon onneni kukkuloilla. Tällä viikolla me muutetaan. Musta tulee vihdoin nørrebrolainen.

There are 8 + 2 doors at the new apartment. Painting them will be our new hobby.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *