Erkkerin uusi sohvapöytä

Nørrebro Summers

Tiedättekö tunteen, kun kaikki menee lähes pelottavan hyvin? Kivoja juttuja vaan tipahtelee eteen ja paistattelet onnekkaiden tähtien alla. Viime vuonna sellaisia hetkiä ei kovin montaa ollut - mitä nyt mm. muutin Tanskaan, mutta sekin oli enemmän erikoista, kuin varsinaisesti kivaa. Suoraan sanottuna 2015 oli vähän surkeeta aikaa rimpuiluineen. Ja tänä vuonna koko maailma tuntuu mun osterilta.

Olkoon tää muistutus siitä, että pohjamudista pullahtaa lopulta aina pinnalle. Se vaatii vaan hieman aikaa ja kärsivällisyyttä, ei kannata lannistua. Nyt tekee mieli koputtaa puuta ja tehdä sirkustemppuja, etten pilaisi tätä karmaa näillä puheillani. Antakaa mun olla onnellinen ja onnekas forever.

Jos nyt pikkujutuista aloitetaan, niin onni potkaisi meikäläistä kauppakeskuksessa, jonka läpi maleksin eilen työmatkalla. Kappas, just sellainen sohvapöytä, jota oon kaavaillut erkkeriin. Alessa hintaan 30€. Näyttääpä painavalta, saankohan mä ton ite himaan raahattua? Ai on höyhenenkevyt.

 

 

Nyt on siis karsastamani musta Normannin sohvapöytä siirretty muihin tehtäviin ja ilmavampi versio tilalla. Tykkään valoa vähän heijastavasta, betonimaisesta harmaasta väristä. Pöytä katoaa taustaansa sopivasti, mutta on silti hieman erikoinen. Puujaloista plussaa.

Pöydältä löysi heti paikkansa Skandinaviskin Lempi-kynttilä ja kaktus valkoisessa ruukussa. Just kun oon saanut kotimme sisustettua hipin tilkkutäkiksi, huomaan kaipaavani joka puolelle valkoista. Onneksi pikkujutuillakin voi vaalentaa kodin yleisilmettä; siinä kenties seuraava prokkikseni. Poikkis-parka saa varmaan taas slaagin, kun huomaa vuoristoradan lailla heittelevät aikeeni.

 

 

---

I'm feeling lucky these days - and to make matters even better, found a sofa table on sale.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mä sain just melkein slaagin, kun säikähdin, että eletään jo vuotta 2017. Ei mulla muuta! :D 

marjapilami
Nørrebro Summers

Huups, kuka noita nyt laskee... :D Kiitos, korjattu!!

Lumos

Ompas todella kivan näköistä! Ja huippukiva toi uusi sohvapöytä!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos <3<3

Riika V.
Koti Kumpulassa

Ihana pöytä!!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitti :o)

Kommentoi