HAY Box Box

Viimeistelen tätä postausta perjantaiaamuna kuuden aikaan. Edellisenä iltana siivosin ja järjestelin yhteentoista. Halusin kuroa elämäni lähes valmiiksi, jotta voin tän viikonlopun keskittyä vain yhteen, tai no kahteen: mun kylään tulevaan bestikseen ja viiniin. En heti keksi mitään parempaa maailmassa. Ollaan niin odotettu.

Järjestelypuuskani tiimoilta julistin F:lle tehneeni suuren rakkauden ja epäitsekkyyden teon. Kenties romanttisimman liikkeeni ikinä. No mitä, kysyi. Epäili selvästi etten oo tosissaan.

Enkä mä kyllä ollutkaan. Ei mitään suurieleisiä rakkausleffajuttuja perustiistaina tuu tehneeksi. Mutta toisaalta – ehkä kyse oli silti aidosta romantiikasta. Törmäsin nimittäin HAY:n kartonkisiin Box Box -säilytyslaatikoihin ja valitsin sinertävän setin. Ihan vaan koska herra tykkää sinisestä.

Sinne jäi kaupan hyllylle ihana punasävyinen versio oranssiin, koralliin ja kermaan vivahtavine rasioineen.

 

IMG_6744.JPG

IMG_6745.JPG

 

Tää pyyteetön veto oikeuttakoon mulle tulevaisuudessa ainakin yhden selittämättömän kiukunpuuskan ja kolme aamuäreyttä. Ja ois kohtuullista, jos saisin valita olkkariin maton.

Vaikka punainen kombo ois ollut eniten mun mieleen, tykkään sinisestäkin. Ja ehkä tää väri sopii meidän sisustukseen kuitenkin paremmin. Kannatti muuten olla vähän saamaton; säilytyslaatikoiden osto on jo kuukausia ollut työn alla, mutten oo saanut aikaiseksi. Nyt käveli sitten täydelliset vastaan, vieläpä kivalla hinnalla.

Näistä yksi päätyi ruokailuhuoneeseen ja loput kylppäriin, pieni sälä on kurissa ja ojennuksessa. Arvatkaa muuten minkä boxin poikkis sai omakseen? Pienimmän tietty. Ei munkaan romantiikkakaivo sentään ihan pohjaton oo. Sitä paitsi mulla on paljon sairaan tärkeetä kamaa.

 

IMG_6746.JPG

IMG_6747.JPG

 

Nyt jätän laatikot ja blogin hetkeksi vähemmälle huomiolle. Ihanaa viikonloppua! <3

I bought blue Box Box boxes from HAY.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *