HERÄTEostos

Viimeisen viikon ja risat ajan on väääääääsyttänyt. Liekö kaamos vihdoin löytänyt myös meikäläisen. Uskon, että kyseessä on sen sorttinen kooma, että tähän ei mitkään poppaskonstit auta. Tilanteeseen on tasan yksi kunnollinen ratkaisu: loma ja useamman päivän täydellinen rentoutuminen ilman velvotteita ja herätyskelloa. Onneksi puolentoista viikon joululoma alkaa ylihuomenna ja helmikuun lopussa odottelee seuraava. Kyllä tää tästä.

Oon yrittänyt parhaani mukaan parantaa olotilaani jo tässä pahimman uupumuksen keskellä. D-vitamiinipillerit ovat olleet vakituinen osa aamuja ja nyt mukaan on astunut inkiväärishottikin. Kävin myös erään työmatkan aikana tekemässä heräteostoksen (sanan varsinaisessakin merkityksessä, toivottavasti):

 

IMG_7429.JPG

 

No sehän on Philipsin EnergyUp. Kirkasvalolamppujen kuningas, ainakin siellä Gigantin perusvalikoiman joukossa. Ei mulla mitään energiaa sen laajempaan tutkimustyöhön tietenkään oo ollut.

Lamppu on ollut nyt viikon verran käytössä. Haluaisin kirjoittaa tähän, että oon tuntenut merkittävän eron olossani ja blaablaa. En valitettavasti oo huomannut mitään eroa viikon takaiseen koomaan, mutta ihana sen valossa on istua. On kiva tulla töistä nuutuneena himaan ja juoda mukillinen teetä keinoauringon alla. Muutama kuukausi ilman juuri mitään kontaktia päivänvaloon – kyllä sitä jo mieli ja kroppa kaipailee.

Valoisan afterwork-session lisäksi lamppu on ollut käytössä joka aamu. Se nimittäin ratkaisi sisustukseen liittyvän pulman riittävästä meikkivalaistuksesta. Olin just alkanut pähkäilemään, että minne saataisiin tungettua mulle kunnolla valaistu meikkinurkkaus ettei tarttisi enää sokkona aamuisin meikata. Vaikka lampun hinta on aika suolainen, veikkaan että meikkinurkkaus valaistuksineen olisi kustantanut paljon enemmän.

 

FullSizeRender 3.jpg

 

Kolme yötä jouluun. Vielä jaksaa. Ihanaa keskiviikkoa, tyypit <3

And then there was light.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *