Iltapäivän rosee ja muita lomapaheita

Nørrebro Summers

Lomalla moni juttu on parasta. Unohtuneet viikonpäivät, hukassa oleva kello, hitaat aamiaiset, valo ja lämpö. Oikeastaan lomailu on ihan vaan parasta, piste. Voisin olla laiskiainen työkseni.

Taianomaisia on ne pienet hetket, kun on vähän tuhma, tietäen että arjen koittaessa palaa taas ruotuun. Lomapaheet.

En lomalla juurikaan vastaile viesteihin (sori kaverit), oon omissa maailmoissani, varmaan ihan liikaa auringossa. Hiusten harjaaminen ei kiinnosta yhtään.

 

 

Ja sitten on kylmä, virkistävä rosee. Oi rosee. Uusi lempijuomani. Keskellä kirkkainta iltapäivää. En mä himassa koskaan.

 

 

Kuinka ollakaan tämänhetkisen majapaikkamme talon rosee on taivaallisen hyvää. Suon itselleni vain yhden alkoholipitoisen juoman päiväsaikaan, joten on hyvä että baarimikko täyttää sen lasin aina piripintaan.

Lasillinen on juhlava. Tää on mun oma hetki. Elämä on ihanaa. Nautin.

 

 

Miten voi olla, että rosee maistuu niin paljon paremmalta keskellä päivää? Onko syynä aurinko vai paheellisuus?

Ei se illallakaan huonoa oo.

 

 

Ja F kauhisteli syövänsä täällä uudessa hotellissa kaksi jälkkäriä päivässä, sekä lounaalla että dinnerillä. Hah, sama juttu, mehän ollaan lomalla. Mutta mulle kävi laskuvirhe.

Mä syön kolme, koska aamupalaan kuuluu tietysti Nutella-pannari. Tai suklaapulla. (Tai molemmat, argh.) Kolme jälkiruokaa päivässä. Se on aika hyvin se. Ihmiseltä, joka ei jälkkäreistä niin perusta.

Muutama Mallorca-päivä jäljellä.

P.S. Uteliaille tiedoksi: mahdun vielä mun vaatteisiin!

---

I'm drinking rosé and eating Nutella pancakes because it's vacation.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentoi