Jutut, jotka muistuttaa elämän ihanuudesta

Viime aikoja, tai oikeastaan viimeistä puolta vuotta, on varjostaneet kaikenlaiset tyhmät hommat. On siis tapahtunut vaikka mitä supermahtavaakin, kuten unelmatalon ostaminen ja uudessa duunissa aloittaminen, mutta taustalla on velloneet huoli, epävarmuus ja ärsytys. Ekaksi menetin rakkaan mummoni, sitten meni työpaikka, Nørrebron kodista luopuminen oli tavallaan tosi surullista ja lisäksi on ollut terveyshuolia, joita mahdollisesti avaan vähän ajan päästä lisää. Oon nukkunut huonosti ja ollut ajoittain ahdistunut, eli vaikka blogissa oon lähinnä hehkuttanut hienoja juttuja, ei kulisseissa kaikki oo ollut vaaleanpunaista hattaraa – harvemmin elämä kaippati on.

Kuten toivoin, on kevät jokavuotiseen tapaansa taas elvyttänyt ja tuonut iloa mukanaan. Nyt jaksaa taas panostaa enemmän omaan hyvinvointiin perussinnittelyn sijaan!

Oonkin antanut itselleni tärkeän tehtävän: täyttää iltojani ja viikonloppujani aktiivisella, hauskalla, rentouttavalla puuhalla. En siis tarkoita välttämättä mitään jumppabootcampeja tai kreisibileitä, vaan kaikkea sellaista joka muistuttaa mua siitä miten hyvää elämä on ja miten onnekas oon kun oon elossa. Juttuja, jotka vie ajatukset pois siitä mikä ei oo just nyt täydellisiä sekä ongelmista, joihin en voi itse vaikuttaa. Aivokapasiteetti on rajallinen ja mitä enemmän iloa ja kivoja ajatuksia päässä pyörii, sitä vähemmän siellä on tilaa murheille. Eikö kuulostakin pettämättömältä logiikalta?

Oon lueskellut kirjoja meidän tilapäiskodin parvekkeella, syönyt marjoja, juonut vähän skumppaa, istunut iltaa kavereiden kanssa, tehnyt päiväretkiä, käynyt joogassa ja kävelyillä, pistäytynyt Helsingissä, deittaillut menemään F:n kanssa, kokkaillut viikonloppuisin värikkäitä aamiaisia, rupatellut pankkineuvojalle asuntolainoista (ah, saako joku muukin suurta nautintoa taloutensa puntaroinnista?), tilannut sisustuslehden, yrittänyt puhua tanskaa, käynyt taidenäyttelyssä ja varannut yhden jänskän kesäreissun ihan vaan itselleni. Vähemmän somea ja Netflixiä, enemmän oikeaa elämää. Vähemmän varsinaista luppoaikaa, enemmän innostavia suunnitelmia.

Ihanaa keskittyä oikein ajatuksella siihen, että elämä ois mahdollisimman kivaa 🙂 Voin jatkaa märehdintää ja negatiivisuutta sitten taas syksymmällä. (Paitsi en voi, koska silloin meillä on oma talo!!) Postauksen kuvat eräältä illalta, kun juhlistettiin kevättä korkkaamalla meidän partsi (ja yksi kylmä skumppa).

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

suhteet ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *