Kaksi nopeaa kikkaa kivempaan kirjahyllyyn

Nørrebro Summers

Meidän olkkariin majailemaan jäänyt tikashylly, jonka piti jo lähteä kierrätykseen, näyttää melkoisen ankealta. Aika arkiselta ja kolkolta. Eikä ihme, onhan se osittain tyhjä ja hyllyille on haalittu vähän mitä sattuu, jottei se ihan tyhjänä ammottaisi.

En oo vielä oikein keksinyt, mitä siinä aletaan säilyttämään (varsinainen kirjahylly meille on tulossa, eli kirjat löytävät lopulta kodin sieltä). Hylly tulee toimimaan erkkeritilan jatkeena, joten varmaan havittelen sille tulevaisuudessa kevyttä tunnelmaa ja koristelen sen lukuisin kasvein. Jotain kivaa hyllylle täytyi nyt kuitenkin tässä välissäkin keksiä, jottei sen katselu ala täysin tökkimään.

 

 

Ratkaisu löytyi yllättävän nopeasti ja helposti parilla pikkukikalla:

A) Siirsin hyllyllä jo valmiiksi olleet kasvit vierekkäin. Eri hyllyillä sijaitessaan ne jotenkin hukkui kokonaan, mutta jo kahden pienen pusikon vierekkäin asettelu toi nurkkaukseen hipauksen kesäistä tunnelmaa. Enää tarvitaan miljoona lisää, niin hyvä on.

B) Kippasin osan kirjoista pinoon rivin sijaan. Näyttää heti paljon rennommalta ja hauskemmalta.

Nyt hyllykköä jaksaa taas katella ainakin muutaman viikon. On niin hirmuisesti mietittävää, hankittavaa, järjesteltävää ja siivottavaa, että kaikkea ei kerralla ehdi. Itse asiassa tuntuu, että mitään ei ehdi, koskaan.

 

Tässä kuvassa kasvirivin jatkeeksi on päässyt jo tuoksukynttiläkin.

---

Our tiny bookshelf got a tiny makeover.

--

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi