Kaksi täysin erilaista viikkoa

Nørrebro Summers

Ensinnäkin, ihanaa juhannusta sinne! <3 Toivottavasti kaikilla teillä on superrento kesäviikonloppu meneillään. Täällä Tanskassahan ei jusseja vietetä, joten voin juhlistaa päättämällä muutaman päivän blogihiljaisuuden.

Tämä viikko ja edeltävä ovat olleet kuin yö ja päivä, ei varmaan enempää voi ajanjaksot toisistaan poiketa. Suoraan sanottuna tää viikko on ollut aika kamala, mutta onneksi se on parantunut loppuaan kohti ja viikonloput nyt on aina mukavia.

Aiemmalla viikolla:

kaikki oli kivaa, olin superenerginen ja inspiroitunut. Treffailin kavereita, nautin auringosta ja sisustin kotia. Ystävä kyläili viikonloppuna, käveltiin noin 20.000 askelta päivässä, istuttiin terasseilla, syötiin hyviä ruokia, juotiin ihania viinejä, kaikki tää kesän parhaassa säässä. Nukuin lyhyehköjä, mutta sitäkin makeampia yöunia, ei väsyttänyt yhtään. Olin zen, tyytyväinen vähän kaikkeen. Kuljeksin himassa ympäriinsä teepannu mukanani ja ajattelin keksineeni täydellisen elämän reseptin.

 

 

Sitten saapui tämä viikko:

stressi nosti pitkästä aikaa rumaa päätään (vaikka just alkuviikosta julkaisin postauksen stressin turhuudesta) ja muutenkin suunnilleen kaikki alkoi mennä metsään. En saanut enää kunnolla nukuttua, olin koko viikon superväsynyt (yhdistetään se vielä stressiin niin huhheijjaa) ja pari päivää naurettavan pahantuulinen. Ostin viimeisillä voimillani vaaleanpunaisen huonekalun, mutta ei saatukaan sitä raahattua himaan. Meidän uuden kirjahyllyn alin hylly romahti alas, tuosta noin vaan, erään työpäivän aikana. Pyykkivuoret kasvoivat, uusi orkideani näytti kuolevan ja ilma viileni. Löysin kolmen kuukauden ryhtiliikkeen jälkeen tieni suklaavarastolle, itsesäälin ohjastamana, ja selkärankani napsahti. En tavannut yhtäkään ystävää.

Seuraavan viikon on pakko taas olla parempi, eikös? Nukuin viime yönä yhdeksän tuntia putkeen, heräsin iloisena, söin aamupalaksi kirsikoita ja saan tänään erään vaaleanpunaisen huonekalun viimein kotiin. Lupaavalta jo siis vaikuttaa.

---

Last week was super amazing, this week has sucked.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Riika V.
Koti Kumpulassa

Ou nou. :/ Parempaa ensi viikkoa sinne! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

<3 Ihanaa sunnuntaita!

javascript obfuscator (Ei varmistettu) https://javascript-obfuscator.org/

Parempaa ensi viikkoa sinne!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos! Tää viikko vaikuttaa lupaavalta :) 

Kommentoi