Kaktusvillitys

Nørrebro Summers

Vaivihkaa tässä viimeisen noin vuoden aikana kaktuksista on tullut kuuminta hottia. Itsellä kaktuskuume alkoi salakavalasti, eikä osoita mitään laantumisen merkkejä.

Jos haluat sijoittaa rahasi kaktuksiin (kukapa ei!), suosittelen visiittiä Kaktus København -myymälään Köpiksen Nørrebrossa. Paikka on aivan ihana, kaktusfriikin hipsteripäiväuni. Kaktuksia Kaktuksesta (miksi tuntuu, kuin toistaisin itseäni...) löytyy tuhannessa eri koossa, muodossa, pöyheydessä ja erilaisissa ruukuissa. Minikaktukset on maailman söpöimpiä tuliaisia - jos niitä nyt raaskii kenellekään lahjoittaa.

 

 

Myymälän edustakin on tehokkaasti hyödynnetty ja se on instaajan paratiisi.

Käyn ihan varmasti Kaktuksessa tuhlaamassa mojovan osan kuukausipalkastani, kunhan muutto on alta pois. Onnistuttiin juuri tappamaan edellinen kaktus, mutta uskon se olleen vaan tooooosi huonoa tuuria... ei kai kukaan voi olla niin huono kasvien hoidossa?

 

---

Kaktus København is the place to be. And buy cacti.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Tiiaanna
cake & copper

Olen myös ihan hulluna kaktuksiin, varmaan sekoisin jos pääsisin tuohon liikkeeseen. Varsinkin nuo minikaktukset on maailman söpöimpiä! Ehkä pakko sittenkin piipahtaa tuolla ensi viikolla...

marjapilami
Nørrebro Summers

Piipahda ihmeessä, niin söpö liike! Osa hinnoista oli kyllä aika suolaisia vs. mun lempikaktustenostopaikka, Bilka :D

Tiiaanna
cake & copper

Hah, joo voi olla että Bilkaan suuntaa tie hintalapun katsomisen jälkeen :D

Kommentoi