Kartell Sparkle

Nørrebro Summers

Joskus käy niin, että kävelee liikkeeseen sisään, bongaa jotain mitä ei oo todellakaan ajatellut etsivänsä, ihastuu ja sitten löytö onkin pakko saada omaksi. Mulle niin kävi viime viikolla, kun ajauduin Kartellin myymälään ja bongasin Sparkle-jakkaran/sivupöydän. Niitä oli esillä monessa eri värissä ja meinasin suorastaan pökertyä valinnan vaikeudesta. Arvoin todella pitkään tumman, kirkkaan ja meripihkan värisen välillä.

 

 

Kuten kuvista näkyy, osui tiukka valinta lopulta tummaan yksilöön. Tuo näyttää hämärässä mustalta, mutta kirkkaampina päivän aikoina sen kaunis läpikuultava savunväri tulee esiin. (Savunväri? Keksinkö tuon sanan juuri?)

Ostohetkellä en ollut aivan varma jakkaran/sivupöydän käyttötarkoituksesta tai sijoituspaikasta, mutta tiesin sen sopivan asuntoomme hyvin ja olin varma, että sille löytyy sopiva paikka. Se päätyy todennäköisesti jakkaraksi meikkinurkkaukseeni tai eteiskäytävään. Tai pikkupöydäksi johonkin. Tai. Tai. Vaihtoehtoja on lukuisia.

Sparklessa ehkä parasta on sen kannellisuus. Sinne saa siis jotakin myös tarvittaessa piiloon - kunhan muistaa, että kyseessä on läpikuultava esine, eli ihan mitä tahansa sinne ei kannata dumpata.

 

 

Tässä muuten käy meikäläisen eräs rasittava ominaisuus ilmi, nimittäin kömpelyys: kantaessani jakkaraparkaa Kartellilta himaan, sai se KOLME kolhua. Kolme. Ensin kassi repesi ja jakkara kieri asfalttiin. Sitten kompuroin bussissa ja löin sen tankoon. Varmistaakseni tuhon kolautin sen vielä kotitalomme alaoveen. Onneksi esine oli sinnikäs ja selvisi suhteellisen pienillä naarmuilla. Mutta silti. Kenelle voi käydä noin?

 

 

Sparkle toimii tällä hetkellä olohuoneen sohvapöytänä, ettei tarvitse koko ajan raahata toista tilapäispöytäämme huoneen päästä toiseen. Tarkoituksena olisi kuitenkin pikaisesti saada olkkariin kunnon pöydät hankittua ja päästää kimalteleva prinsessajakkarani muihin hommiin.

---

Kartell Sparkle arrived.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivahan toi on kolhuista huolimatta. :)
Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Kommentoi