Kasvi Junior ja muuta kivaa

Mainittakoon, että tää päivä ei lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin painajaiseen, jossa piileskelin Itä-Helsingissä metroasemalla ja Suomessa oli sota.

Avasin silmät ja huokasin helpotuksesta. Se olikin vaan unta. Kymmentä sekuntia myöhemmin kello alkoi piristä ja muistutti siitä, että on aamu. Ja että pitää heti vilkaista uutisia ja varmistaa, ettei tosielämän painajainen herra Trumpin muodossa oo alkamassa.

Kyllä te tiedätte kuinka sitten kävi. Sama kuvio on varmaan toistunut meidän jokaisen unenpöpperöisessä sängyssä tänään. En kuitenkaan ala asiaa täällä ruotimaan, kaikki on jo sanottu fiksummin muiden toimesta. Tää ei oo alusta sille. Toivotaan parasta.

 

IMG_7053.JPG

 

Muutama kiva juttu tähän (oranssinvivahteiseen) synkkään päivään:

– Mun kasvivauvan perheenlisäys kasvaa ja vahvistuu silmissä. Verratkaa vaikka ylintä ja kahta alempaa kuvaa, joiden ottamisen välissä on muutama hassu päivä. Seuraan Kasvi Juniorin kehitystä suunnattoman kiinnostuneena. Osa musta toki tiedostaa, että melko todennäköisesti sieltä putkahtaa samanlainen tylsä oksankarahka – mutta osa elättelee toiveita jostain ihan muusta. Ainakin mä tän aamun jälkeen uskon, että lähes mikä vaan on mahdollista (toivottavasti mullasta ei sentään putkahda Trump).

– Alan toipumaan viikonlopusta.

– Kohta on taas viikonloppu.

– Töissä on nykyään niin kivaa, ettei oikeastaan edes haittaisi vaikka ois vasta tiistai.

– Me ollaan viimein päätetty ostaa se hemmetin vaatekaappi. Kelatkaa. Tällä viikolla.

– Me ollaan päästy pisteestä tähän asuntoon ei valitettavasti voi rakentaa parveketta pisteeseen jos kukaan tästä taloyhtiöstä saa parvekkeen, niin tekin saatte. Kai me tässä kuussa jo tiedetään vastaus. Ehkä.

 

IMG_7054.JPG

IMG_7055.JPG

 

Puss! <3

Plant Junior is growing.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *