Kasvirakkautta

Nørrebro Summers

Viime päivinä mä oon ostanut paljon onnea ja rakkautta. Nimittäin kasveja.

Varsinkin meidän parvekkeettomassa kaupunkiasunnossa näin kevät- tai kesäaikaan vihreyttä ja vehreyttä kaipaa, ja kasvit tarjoaa nopean menolipun luonnon äärelle. Siksi mä vauhkoan niistä täällä blogissakin koko ajan.

Kuten oon aiemmin maininnut, mun viherpeukalo on valitettavasti heiveröisempää sorttia. Lähitulevaisuuden to do -listalla on kuitenkin itseni kouluttaminen paremmaksi kasvien hoitajaksi. Katsotaan, miten meikäläisen käy...

Nyt ajattelin esitellä uusia kasvitulokkaita. Oon ostanut kaikki yksilöt ummikkona täällä Tanskassa, enkä jaksa nähdä nyt selvittelyn vaivaa, joten jäävät kasvilajikkeet nimeämättä. Mutta söpöiltä ne näyttää.

 

 

Ruokahuoneen astiakaappia koristaa roikkuva kaveri.

 

 

Ruokahuoneen ikkunalta löytyy kokonainen kasvirykelmä amppeleineen. Sainpa ujutettua yhden kultaisen sisustusananaksenkin joukkoon ilman noottia poikaystävältä!

Amppeli Ellokselta ja sen ruukku Bahnesta (tanskalainen aivan ihana sisustusliike).

 

 

Keittiöönkin löytyi yksi rehu (tyylikkäästi vilahtaa muovinen ruukkukin sieltä). Tää on muuten eka kerta, kun keittiö vilahtaa blogissa. Kyseinen huone on vielä täysin koskemattomassa kunnossa edellisen asukkaan jäljiltä ja sen remppaaminen alkaa... joskus.

 

 

Makkarin ikkunalaudalla hengailee ylläolevat kaverukset. Oon ihan lovena tuohon Ikean valkoiseen ruukkuun.

 

 

Ja viimeisempänä, muttei vähäisempänä: vessan ikkunalaudan kasvikombo. Nämä kaikki osaan jopa nimetä, eli pari kaktusta ja Ikeasta löytynyt laventelihan se siinä (jännä nähdä, mitä laventeli tykkää uudesta majapaikastaan...).

Tässäpä kaikki tällä erää. Kiva kun uusi koti alkaa jo näyttämään ja tuntumaan ihan kodilta.

---

There are plenty of new plants in the house!

--

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi