Kesä + CPH = <3

Nørrebro Summers

Kärsivällisyyttä, pienet ystäväiseni, kärsivällisyyttä. Kesän vuoro tulee vielä, kuiskasi luontoäiti ja antoi pienen näytteen tulevasta. Nää alkukesän täydelliset päivät, kun kaikki on heleän vihreää, ihan uutta, raikasta, kirkasta. Ilmassa tuoksuu syreenit ja suunnitelmat.

Tällaisina päivinä Kööpenhamina on maailman paras paikka olla, aivan varmasti.

 

 

Hetkonen, en oo varma missä suunnassa meidän pyörät on. Venaa kun mä mietin, sanoi F ja pysähtyi ihmettelemään.

Ei, ei, ei. Tällaisina päivinä ei kuulu muistaa missä pyörä on! Tällaisina päivinä kuuluu kiertää kehää tai istua nurmikolle. Mikä kiire meillä on niiden pyörien luokse?

Matkan varrelle osui jäätelökioski, aidalla hengaileva riikinkukko, kirjaa lukevia mummoja ja karhun muotoon trimmattu pensas. Yritin puiden katveessa nauhoittaa linnunlaulua puhelimen muistiin, niin huumaavan kesäiseltä se kuulosti. En saisi unohtaa, vaikka tuulet ja sateet taas palaisivat. Kunpa olisi tällaista seuraavat kolme kuukautta joka ikinen päivä.

 

 

Juuri tässä vuodenajassa, kesän kenties ensimmäisessä päivässä, parasta on vatsanpohjassa leijaileva fiilis tulevasta. Se, että tavallaan odotus on nyt ohi ja toisaalta seuraavien kuukausien ajan on niin paljon kaikkea ihanaa, mitä odottaa.

Tuleva kesä on täynnä upeita juttuja. Kyläileviä ystäviä, lomaviikkoja, kylmää cavaa, uusia kavereita, kaupungin pyörteisiin heittäytymistä, pyöräretkiä, päiväunia ja pitkiä viikonloppuja. Aion etsiä itselleni oman penkin ja herätellä lukuharrastukseni, ihan niin kuin ne mummot eilen puistossa.

Tunne on unenomainen. Voiko olla tottakaan, että saan viettää lähes koko kesän täällä? Voiko olla tottakaan, että on olemassa jotain niin täydellistä, kuin Pohjolan kesä?

 

 

Meidän pyörät löytyivät lopulta.

 

 

---

Ain't no thing better than summer in CPH.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi miten taitavasti kirjoitettu kuvaus - heräsi itelleen oikea kevätfiilis vaikka ulkona sataa ja on harmaata. Tällaisia päiviä odotellessa! <3

marjapilami
Nørrebro Summers

<3 Kyllä se kesä sieltä vielä..

Markanr (Ei varmistettu)

LomaviikkoJA?? Kertyykö Tanskassa lomia jotenkin eri tavalla kuin Suomessa? T. Yks kateellinen joka aloitti maaliskuulla uuden duunin ja joka kerkes kerryttää kaks lomapäivää.. :D

marjapilami
Nørrebro Summers

Haha, mä vetelen palkkattomalla :D Ei siis syytä kateuteen!

Kaikilla on täällä oikeus pitää 5vkoa vuodessa (en enää muista miten menee Suomessa?) - saako ajalta palkkaa on asia erikseen. "Onneksi" en ehtinyt edellisessä työssä pitää lomia, sain ne cashbana kun lopetin ja voin mällätä niillä nää palkattomat lomat :) 

Kommentoi