Kesäistä kodin koristelua

Nørrebro Summers

Tässäpä lause, jota en koskaan kuvitellut sanovani: huomasin viime viikolla, että mulla on liian vähän tavaraa. Luit oikein. Liian. Vähän. Tavaraa.

Eihän multa tietenkään oikeasti puutu mitään, päinvastoin. Varmaan meillä kaikilla on tavaraa ihan liikaa. Mutta kun siivoilin ja kiillotin kotiani ekoja virallisia tyttöjen illanistujaisia varten, tuli orpo olo. Ollaan luovuttu niin paljosta muuttojen tuoksinnassa ja se mitä jäljellä on, ei oikein istu tänne uuteen kotiin. En oo vielä ehtinyt aloittaa sisustusprojektin seuraavaa vaihetta - sitä, että harkiten, esine kerrallaan, alkaisin ostelemaan kivoja kotijuttuja kirppareilta, vintageliikkeistä ja designmyymälöistä. Vähän kolkolta siis toistaiseksi tuntuu.

Halusin jotakin kesäisen söpöä, mutta melko hillittyä olkkarin pikkupöydälle. Pöytä muuten vaihtaa sijaintia jatkuvasti, koska tarvitaan toinenkin sohvapöytä, älkää siis ihmetelkö miksi se kummittelee joka kuvassa. Lisäksi pöytä on lähdössä kierrätykseen, koska lähes inhoan sitä.

Anyway, asiaan.

 

 

Ostoskoriin päätyi siis kaksi pientä maljakkoa. Pullomaljakkoa. Esinettä. Jotain. Vaaleankeltainen ja valkoinen.

Nurkkaus alkaa jo näyttämään vähän rönsyilevältä, mutta tässä vaiheessa pesänrakennusta more is more. Tyhjää tilaa on niin paljon ja huonekaluja puuttuu kaikkialta, että tulee pyrittyä maksimaaliseen kodikkuuteen edes kodin lempikohdassa.

 

 

Kirjoitin jossain vaiheessa siitä, että tykkään vaaleista sävyistä ja minimalistisesta tyylistä, mutta mulla on taipumus riistäytyä vähän käsistä värimaailmojen kanssa. Huomaan, että samaan suuntaan ollaan taas menossa. Tai ehkä tää on vaan joku kesäjuttu.

Nyt kuitenkin on kova värinkaipuu, joten antaa mennä. Syksyllä voidaan sitten taas synkistellä.

 

 

---

Lately I've been mostly nesting.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Ihanalta näyttää - ja blogisi on tosi inspiroiva. Nostimme sen Viikon blogiksi etusivulle! Voit napata sivupalkkiisi täältä kunniamerkinnän :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Wooow, en ehkä kestä, KIITOS <3 Se siitä maanantaiaamun ankeudesta! :)

Dara (Ei varmistettu) http://www.daralandia.blogspot.fi

Liian vähän tavaraa... Kuulostaa ihanalta &lt;3
Saanko maustella ja makustella tuota vähän aikaa, ennen kuin palaan takaisin arjen realismiin. ;D

marjapilami

Haha! Ihan liikaa tavaraa täälläkin kyllä on, lisää on silti saatava pesänrakennuksen nimissä :D

Kommentoi