Kierros uudessa kodissa

En halua enää ikinä muuttaa. Koska muuttaminen on ihan kauheeta ja koska en voi kuvitellakaan, että löytäisin ikinä toisen asunnon, jossa on näin hyvä olla.

Tältä näyttää meidän uusi koti.

 

IMG_3780.JPG

 

Olohuone on ylistyslaulu second handille: kukkaruukku (pardon my French – mikä on korrekti nimitys moiselle puiselle tynnyrihökötykselle!?) kirpparilta, matto Fidasta, tuoli nettihuutokaupasta.

Nurkkauksessa sijaitsee mun aarteeni lehtikori, jossa tursuaa pyhät eepokset: tanskalaiset sisustuslehdet värikoordinoituine post-it-lappuineen.

Tyynyt kaipaavat uusia päällisiä, seinä taidetta ja sohvapöytäkin vielä puuttuu. Sohvalla kuitenkin viihtyy jo hurjan hyvin. Liian hyvin. Zzzz.

 

IMG_3740.JPG

 

Kitaraa soittava mies kuuluu pakettiin. Ja kovaa kuuluukin. Ja lähes koko ajan.

Erkkeri on saanut väriä pintaan. Kaikki penkille ängetyt sisustuselementit löytyivät meiltä jo entuudestaan (Sisustustyynyt ja Viltit Anonymous -tukiryhmästä päivää). Väriskaala näyttää ehkä vähän turhan villiltä meikäläisen makuun, mutta ajaa toistaiseksi oikein hyvin asiansa mun datausnurkkauksena. Parveketta meidän uuteen kotiin ei ole suotu, mutta erkkerin parvekemainen tunnelma miellyttää mun sielua.

Normann Copenhagenin pöytä saatiin joululahjaksi. Vaikka söpö onkin, lähtee se kävelemään heti kun sen tilalle löytyy jotain muuhun sisustukseen sopivampaa.

 

IMG_3781.JPG

 

Ruokahuoneen seinää vierustaa kirjaröykkiöt siihen saakka, kunnes joku rakentaa meille hyllystön. Tavallaan tykkään röykkiöistä, niissä on tunnelmaa. Pöytä ollaan testatttu ja siihen mahtuu ainakin kaksi ihmistä ihan mukavasti syömään rasvaista noutoruokaa.

Olohuoneen puolella tikashylly odottelee vielä uutta ilmettään.

 

IMG_3782.JPG

 

Makkari on kolmesta suurimmasta huoneesta eniten keskeneräinen, nurkan takana piileskelee kaamea sotku. Uusi sänky on kuitenkin maailman pehmein ja ihanin paikka – mitä muuta ihminen voisi tarvita?

 

IMG_3784.JPG

 

Tässäpä kämppäkierros tältä erää. Seuraavaksi alkaa siis yksityiskohtien hionta ja puuttuvien juttujen hankinta.

Remonttikaan ei ole vielä täysin ohi, mutta suurempia hässäköitä ei ole enää näihin huoneisiin luvassa. Huraa, huraa.

This is how our new home looks like.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *