Kirppislöytö: Superkiva seinävaate

Meikämandoliinia potkaisi viikonloppuna onni ihan tosissaan. Ihan tuosta vaan, Frederiksbergin kirpputorilla, just kun sitä vähiten odotin (tai no kyllähän mä sitä aina vähän odotan kun kirppiksellä pyörin). Potku tuli sinertävän sävyisen, aivan täydellisen ihanan, jokseenkin oudon seinävaatteen muodossa. Sellaisen, johon näyttää olevan kirjailtuna jonkinmoinen kukko tai muu lintueläin.

Kuudentoista euron hintaan, joka mielestäni oli ihan kohtuullinen summa tämän hetken trendikkäimmästä sisustuskapistuksesta.

 

IMG_9915.JPG

FullSizeRender(1).jpg

 

Nää oli niitä löytöjä, joihin rakastun ensi silmäyksellä ja joista heti tiedän, että mun on saatava se itselleni. Niihin liittyy kohtuullisen usein pelko siitä, että F saa lopullisen hermoromahduksen ja polttaa asuntomme ornamentteineen päivineen poroksi, mutta joskus se riski on vaan otettava. Kukkoseinävaatteeni oli just sellainen. Kun tungin sitä kangaskassiini tyytyväinen hymynkare huulillani, oli samaan aikaan syntinen ja vapautunut olo.

F voisi yrittää vastustella, mutta hankinta oli jo tehty. Vieläpä sen itsensä antamalla taskurahalla. (En siis yleensä saa mieheltäni taskurahaa, mutta nyt sain. Mulla oli todellinen onnenpäivä.) Luvassa saattaisi olla jälleen tiukka keskustelu siitä, miten muka tää on meidän molempien koti ja kummankin mielipide on sisustushankintoja tehdessä arvokas, mutta seinävaate ei lähtisi minnekään. Eihän kirppikselle voi mitään ostoksia palauttaa, harmi.

Mutta kappas. Jopa herra poikkis tykkäsi kapistuksesta, paljonkin. Ei tainnut olla ihan se reaktio mitä odotit, se sanoi. No ei, ja mä olin jo varautunut kaikenmoisin perustein, silmänräpsytyksin, katumusharjoituksin ja keksinyt kukolle monta vaihtoehtoista sijoituspaikkaa.

 

IMG_9914.JPG

 

Me molemmat rakastetaan kukkoseinävaatetta. Se saattaa kuulkaa päätyä paraatipaikalle, ruokailuhuoneen seinään. Tai pikkuhuoneeseen. Se on niin pirun makea, että sopii ihan minne vaan. Eikö?

I bought a wall ornament from a flea market. Even the bf likes it.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *