Kitarat kotona

Sori nyt vaan, mutta sisustuksen kannalta miesten harrastukset on yleensä ihan kauheita. On Xboxia, golfbägiä, kamerakopteria, valtavaa telkkaria, erilaista johtoa, hiirimattoa ja polkupyörää (niin kallista pyörää, että sitä on muka pakko säilyttää sisällä kotona). Seuraavana herraseni ostoslistalla on kuulemma projektori ja valkokangas.

Antakaa mun kaikki kestää.

 

 

Yksi (ainoa?) harrastus, johon suhtaudun visuaalisestikin myönteisesti on kitara. Mua ei edes haitannut talouteen saapunut uusi, tummempi, suurempi yksilö... vaikkakin sisustuksen puolesta olisin voinut oikein mielelläni mennä ihan vaan tuolla nätillä vaalealla perusversiolla.

 

 

Poikaystävä tahtoisi nostaa molemmat soittimet paraatipaikalle olohuoneen seinälle. Olkkariin se tuppaa haluamaan kaikki muutkin harrastushärpäkkeensä, eli yleensä refleksinomainen reaktioni on "EI HEL...". Tykkään tällä kertaa itsekin ajatuksesta. Täytyy kuitenkin sanoa, että olkkari alkaa olla tarpeeksi täynnä tavaraa ja etenkin ainoa kitaroille soveltuva nurkkaus on jo aikamoinen hippioksennus.

Eli ehkä harkitaan vielä.

 

 

Mun mielestä näille hyvä paikka voisi olla eteiskäytävä, jossa tyhjää seinätilaa on enemmän kuin tarpeeksi. Sinne nämä olisivat sopivan litteätkin. Katsotaan siis, minne kitarakaverukset vielä päätyvät.

Todennäköisesti ne joka tapauksessa viettävät suuren osan ajastaan pitkin poikin olkkarin lattioita, kuten tähänkin asti.

 

 

Iloista viikonloppua kaikille! Nautitaan <3

---

The guitars are to be intergrated as part of the decoration.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi