Kohti Pienzaa!

Ihan ensi alkuun ja alta pois vähän tylsempi asia: täällä Lilyssä testaillaan uutta, keskelle postausta pamahtavaa mainosmuotoa. Murskavastaanoton saaneen kokeilun piti rajoittua viime viikkoon (tai ainakin oletin meidän bloggaajien kuulevan sen mahdollisesta jatkosta viimeistään maanantaina), mutta yhä näyttävät mainokset pyörivän iloisesti tekstin ja kuvien joukossa. Koittakaa siis kestää vielä hetki ja malttakaa scrollailla postausten loppuun saakka; kokeilu toivottavasti päättyy piakkoin tai vaihtoehtoisesti meikäläinen häippäsee toiselle alustalle lähitulevaisuudessa.

Mutta siis lomajuttuihin.

Odottelen tässä taas F:n heräilemistä (voi olla että häntä pian tökkimällä avustetaan, ellei tää määrätietoinen koneen näpytys tepsi) ja aamiaisen jälkeen suunnataan seuraavaan kohteeseen. Päädyttiin jäämään tänne nykyiseen majapaikkaan kahdeksi yöksi, niin viihtyisä tää on – vinkkipostaus tulossa myöhemmin. Ja jotenkin loman laiskanpulskeaan teemaan ei istunut lähteä eilen matkalaukkuinemme minnekään sinkoilemaan. F ei vielä tiedä tätä, mutta seuraavana määränpäänämme on Pienzan kaupunki noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä, jonne mä oon järkännyt meille pari pientä ylläriä. Lupasin tänään mahdollisesti autossa kertoa, minne me ollaan ajelemassa ja mitä kaikkea siellä odottaa. Vuoden Tyttöystävä 2017 -ehdokkuutta odotellessa.

Päivät on tuntuneet ihanan pitkiltä ja samalla huristelleet ohi kovaa vauhtia, nyt on se hetki kun pitää tosiaan alkaa kauhomaan lomatunnelmaa varastoon pitkää syksyä ja talvea varten. Pusuja sinne! <3

 

IMG_2714.JPG

IMG_2711.JPG

IMG_2709.JPG

IMG_2710.JPG

 

Time to say bye to our current holiday home and drive off to Pienza.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *