Köpiksen, eikun maailman, paras jätski

Ajan kuluminen on kyllä hassu ilmiö. Viime viikko mateli ja tuntui kestävän useita kuukausia, tää viikko on mennyt yhdessä hujauksessa. Oon onneksi päässyt taas elämän syrjään kiinni ja aivotoiminta on normaalilla tasolla lomanjälkeisen notkahduksen jälkeen. Jes. Illat olisi silti tehnyt mieli laiskotella, mutta oon yrittänyt potkia itseni pienten kivojen aktiviteettien pariin. Nautitaan nyt näistä kesäilloista perhana, niin jaksaa taas valittaa pimeydestä ja kylmyydestä sen kahdeksan kuukautta.

Mutta asiaan. Jätskiasiaan. Jäätelökiskalle vaeltaminen oli tän illan kesäaktiviteetti.

Mä olin 18-vuotiaana yhden kesän jäätelökiskalla töissä. Vedin niiden kuukausien aikana jokaista mahdollista makua ja sorttia niin pahat överit, etten vuosiin voinut edes katsoa jäätelöön päin. Hyh. Pikkuhiljaa trauma hellitti, vaikken jädestä edelleenkään hirmuisesti nauti.

Kunnes.

Kunnes.

Kunnes. Oh my god.

ISTID <3 Taivaallinen kiska Nørrebrossa. (Jos muuten näistä mun Köpiksen vinkkipostauksista saa sen kuvan, etten koskaan poistu Nørrebrosta niin ootte ihan oikeassa.)

 

 

Ajattelin maistaa miniannoksen jädeä muodon vuoksi, mutta poikkis pakotti ottamaan keskikokoisen, jotta voi ite syödä siitä loput omansa jatkeeksi. Ei muuten syönyt. Mä vedin kaiken, hyvä etten kipon pohjaa yrittänyt nuolla tai lusikkaa pureskella. Ois pitänyt ottaa megajättiannos. Parasta jätskiä koko maailmassa. Addiktio samantien.

Eikä tartte edes pähkäillä minkä maun valitsee, koska voin sen teille kertoa:

lakritsifudge vadelmakastikkeella, valtavimmassa mahdollisessa koossa. Herran pieksut on muuten hyvää.

 

Jægersborggadella kaikki on astetta hipsterimpää, myös jätskikiskat.

 

Älä siis missaa Istidia Köpis-reissulla. Tämä taivas löytyy osoitteesta Jægersborggade 13.

---

The best ice cream in the world (or at least Copenhagen)! Istid.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

punastus
Punastus

Jee! Kiitti vinkistä, just merkkailen google mapsiin paikkoja ens viikkoa varten, tääkin pääsi sinne :) 

marjapilami

Jee kivaa! En oo vielä saanut postausta aikaiseksi, mutta kun näillä kulmilla pyöritte ja jos OK sää, käykää myös Gao Dumpling Barissa. Siihenkin oon aivan koukussa mmmmm :o)

punastus
Punastus

Uuu, joo, näyttää hyvältä! Dumplarit <3 Kiitos!

Kommentoi