Köpis-univormu

Kappas, täältä pukkaa taas asukuvaa. Never say never. Nyt moiseen puuhaan innosti sunnuntaikävelyllä ohittamamme hieno graffitiseinä. Ja se, että mulla oli päällä mun lempiasu:

lähes jokapäiväinen musta Köpis-univormu.

Asun vaatekappaleet toki vaihtelevat, mutta lopputulos on yleensä aina samankaltainen. Haahuilen ympäriinsä mustan eri vivahteissa, joskin saatan villiintyä ja maustaa kokonaisuutta vaikkapa muun värisillä kengillä tai koruilla. Ehkä jopa beigellä tai tummansinisellä paidalla. (Tänään ostin muuten oranssin t-paidan, herran pieksut!)

Köpiksessä tyylipeilikuvia kävelee paljon vastaan. Eikä ihme – setti vaan toimii. Ja on niin mukava, kätevä, aina helposti yhdisteltävissä ja muokkailtavissa.

Mustalla ei voi mennä vikaan. Ei vaan voi. Ainakaan pahasti.

 

IMG_5834.JPG

IMG_5836.JPG

 

Tämänpäiväiseen asuun kuului useita Mallorcan tuliaisia. Riehaannuin kaupoilla vikana reissuvuorokautena ja hankin mm. kuvissa näkyvät valkoiset Niket (jotka olivat Espanjassa puolet halvemmat kuin Tanskassa), hapsulaukun ja korvikset.

Aurinkolasit on Stadin ostos.

 

IMG_5833.JPG

 

Nørrebrossa ehkä parasta on muuten sen yllättävyys: et koskaan voi tietää, löytyykö seuraavan kulman takaa tyylikäs hipsterialue viinibaareineen vai rosoisempi sivukatu, jolla ei kannata yksin pimeän aikaan liikkua.

Minne ikinä katsotkaan, löytyy sieltä tosin melko varmasti pyöräilevä mustiin pukeutunut blondi lenkkareissa.

 

IMG_5832.JPG

 

Aurinkoista sunnuntaita! <3

Black on black on black. This is my Copenhagen uniform.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *