Kuivien kukkien uusi elämä

Kukista puheen ollen, on pitänyt jo päiväkausia kirjoittaa tervetulotoivotukset uusille - ja teille jopa kaksi kuukautta vanhoillekin - lukijoille. Viikon blogin viitta oli ihan mahtava yllätys (kiitti Lilyn toimitus!) ja on ollut kiva huomata, että täällä riittää vilskettä. Meikäläisen fiilis kirjoitella on alusta saakka ollut tosi innostunut ja motivoitunut, ja kipinä sen kun kasvaa. Kiitos siis ja ihanaa, että olette siellä <3

Mutta se hempeilystä ja asiaan.

 

 

Sen lisäksi, että bloggaus on tehnyt elämästä hauskaa, on mua myös suihkutettu kukilla. Sen siitä saa, kun muuttaa ja viettää synttäreitä samoihin aikoihin - kaikilla vierailla tuntuu nykyään olevan kukkapuska kainalossa. Lähes yhtä nopeaan tahtiin oonkin sitten kiikuttanut nuupahtaneita kimppuja roskikseen.

Kunnes, jälleen kerran kaverin idean inspiroimana, tajusin kuivattaa siihen soveltuvat lajikkeet. Poistin rumat, nuutuneet lehdet ja voilà. Musta on tullut sellainen pieni kodinhengetär, että ihan puistattaa naurattaa.

 

 

Kukkia on aina mukava olla esillä sisustusta piristämässä, mutta niiden lyhyenläntä elämänkaari välillä harmittaa. Ilahduin huomatessani, miten söpöiltä nämä näyttävät vielä kauan parasta ennen -päiväyksensä jälkeenkin.

 

 

Kuivat kukkaset oleilevat nyt olkkarin aurinkoisella ikkunalaudalla. Eikä mun tarvii ikinä kastella niitä, jes!

 

---

These flowers are gonna last for a long time.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi